Vágólapra másolva!
Súlyos autóbalesetet szenvedett Nyír-Wetland Vármegyei I. osztályban szereplő Mándok VSE támadója, Gyüre Tamás, valamint az egy osztállyal lentebb szereplő Fényeslitke játékosa, Miskolczi Ádám. Előbbi futballista életét már nem tudták megmenteni.

Árokba csapódott egy személygépkocsi péntek késő este Döge térségében, a 4-es főút 322-es kilométerszelvényének közelében. A járműben öten utaztak, a baleset következtében mindannyian beszorultak, őket a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd adtak át a mentőknek - írja a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, híre alapján a Csakfoci.hu.

A balesetet szenvedő autó roncsa Forrás: Frissmedia

Az öt utasból ketten focisták voltak, a Nyír-Wetland Vármegyei I. osztályban szereplő Mándok VSE támadóját, a góllövőlistát vezető Gyüre Tamást lélegeztetőgépen tartják, míg Miskolczi Ádámot, a megyei másodosztályú Fényeslitke labdarúgóját ugyancsak kórházban ápolják, állapota stabil, írja a Szabolcsfociinfo.hu helyi oldal.

A Frissmedia beszámolója alapján a focisták egy kisebb társasággal Fényeslitkéről indultak el egyikük újonnan vásárolt tuningolt autójával. A nagy teljesítményű jármű fölött azonban egy felelőtlen előzés során jóval 100 km/h sebesség fölött a sofőr elvesztette az uralmát, lesodródott az útról és egy fának csapódott. Az autóban mindenki megsérült, de a hátul középen ülő Gyüre Tamás járt a legszerencsételenebbül. Őt a helyszínről életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életét.