Vágólapra másolva!
A hét első napja sem telt el eseménytelenül a sportvilágban, számos érdekességet hozott a hétfő is. Ezek közül szedtük össze a legfontosabbakat, ha véletlenül valaki lemaradt volna róla. Napi összefoglaló:

Megszólalt a visszatérő Szoboszlai Dominik, meghalt két magyar focista

Az angol labdarúgó FA-kupa vasárnapi mérkőzésén a Liverpool hazai pályán 5-2-re győzött a másodosztályú Norwich City ellen, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A találkozón a sérüléséből gólpasszal tért vissza a pályára Szoboszlai Dominik, aki a lefújást követően a közösségi oldalán is közzétett egy bejegyzést.

Szoboszlai Dominik visszatért Forrás: instagram.com/szoboszlaidominik

A hétvégén két, Pest vármegyei labdarúgó-bajnokságban futballozó játékos is meghalt: az újhartyáni Botlik Gábor 32, a Tápiószentmártonban játszó Viniczai Viktor 28 éves volt.

A korábban magyar színekben olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor volt barátnője, Elise Christie egy ideje abbahagyta az élsportot és online pornózásból él. Az egykori korcsolyázónő élete az összeomlás szélére került, alkoholizmusban és mentális betegségekben szenvedett, azonban az OnlyFans révén megmenekült és boldogabb, mint valaha.

Csányi Sándor Marco Rossiról és a váéogatottról is beszélt

Csányi Sándor szerint a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a jövője a nyári Európa-bajnokságot követően is biztosított a nemzeti csapat élén.

Marco Rossi óriási népszerűségnek örvend a szurkolók körében Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az M4 Sport-nak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy Marco Rossi csapata a tervek szerint Törökország, Koszovó, Írország és Málta csapatai elleni barátságos meccsekkel fog felkészülni a nyári, németország Európa-bajnokságra. A pontos dátumokat és helyszíneket a későbbiekben fogja bejelenteni az MLSZ.

Kubatov Gábor tárgyalt az UEFA elnökével

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a Hír TV Radar című műsorának adott exkluzív interjú első részében beszélt a női kézilabda csapat körül kialakult helyzetről azután, hogy az egyik szponzor váratlanul felbontotta a szerződést. Kubatov Gábor az interjú második részében elárulta, hogy nemrég tárgyalt Alexander Ceferinnel, az UEFA elnökével, méghozzá egy új liga létrehozásáról, illetve azt is elmondta, hogy milyen beruházásokkal csökkenti a Fradi az energia költségeit.

Az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának záró mérkőzésén az AS Roma 2-1-re nyert az utolsó helyen álló Salernitana otthonában.