Helikopteren érkezett, lóháton, királyként mutatták be a Barcelona korábbi focistáját

Presentacion de Arturo Vidal en Colo Colo Presentacion de Arturo Vidal en Colo Colo Vertical
Futbol, Presentacion de Arturo Vidal. El jugador de Colo Colo Arturo Vidal es presentado en el estadio Monumental . Santiago, Chile. 01/02/2024 Marcelo Hernandez/Photosport Football, Presentation of Arturo Vidal. Colo Colo player Arturo Vidal is presented at the Monumental stadium. Santiago, Chile.. 01/02/2024 Marcelo Hernandez/Photosport (Photo by MARCELO HERNANDEZ/PHOTOSPORT / PHOTOSPORT / Photosport via AFP)
Vágólapra másolva!
Az egyik legőrültebb bemutatásban volt része a chilei focistának, Arturo Vidalnak, akit azért ünnepeltek királyként, mert visszatért korábbi csapatához, a Colo-Colóhoz.

Arturo Vidal még 2007-ben hagyta el a Colo-Colo csapatát, hogy Európában, a Bayer Leverkusen csapatában próbáljon szerencsét. A chilei középpályás később a Juventus, a Bayern München és a Barcelona focistája is volt, most pedig visszatért Chilébe.

Arturo Vidal, azaz Artúr király visszatért Forrás: Photosport via AFP/MARCELO HERNANDEZ/PHOTOSPORT/Marcelo Hernandez/Photosport

Vidal helikopterrel landolt az Estadio Monumental David Arellano gyepén, majd lóháton ment egy kört, palásttal a hátán, koronával a fején és egy karddal a kezében. Mindehhez nagyjából 35 ezer szurkoló asszisztált.

A 36 éves focista becenevéhez, az Artúr királyhoz méltó bemutatást kapott, bár már az elmúlt években, a Flamengo és az Athletico Paranaense színeiben nem királyként focizott.