Vágólapra másolva!
A labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében a Manchester United az év egyik legőrültebb meccsén, hosszabbítás után 4-3-ra legyőzte a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpoolt az Old Traffordon. A továbbjutás után a győztes csapat skót középpályása, Scott McTominay nem éppen irodalmi stílusban üzent a vendégek szurkolóinak.

A szezon egyik legdrámaibb meccsét láthatták az Old Traffordra kilátogató szurkolók az FA-kupa negyeddöntőjében. A rendes játékidő 2-2-es döntetlent hozott, a hosszabbításban pedig újabb három gól esett, a Manchester United a 121. percben harcolta ki a továbbjutást. Lecseréléséig Szoboszlai Dominik volt a Liverpool egyik legjobbja, Jürgen Klopp csapata többször is közel állt az elődöntőbe kerüléshez, ám a nagy védelmi hibákat megbüntette az ellenfél.

FERNANDES, Bruno; SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik volt a drámai körülmények között kieső Liverpool egyik legjobbja
Fotó: MTI/AP/Dave Thompson

Káromkodva hergelte a Liverpool-szurkolókat Scott McTominay

A hazaiak továbbjutása után szinte felrobbant az Old Trafford, a hektikus szezont futó United játékosai önkívületben ünnepeltek, hiszen ezzel megmaradt az esélyük arra, hogy legalább egy trófeát nyerjenek idén. A meccs első gólját szerző Scott McTominay a lefújást követően Andre Onana kapus nyakába ugrott, majd le lehetett olvasni a szájáról, hogy káromkodva kiabált a vendégdrukkerek felé. 

Húzzatok a p.csába"!

- ordította a liverpooli szurkolók felé a skót válogatott középpályás.

Az FA-kupa elődöntőjében azóta megtörtént a sorsolás, a Mancheser United a Coventry, a Manchester City pedig a Chelsea ellen harcolhatja ki a fináléba kerülést, így a döntőben akár manchesteri derbit is rendezhetnek.

Kapcsolódó cikkek