Vágólapra másolva!
A Real Madrid a hétvégén 4-0-ra kiütötte a Celta Vigót a spanyol bajnokságban. Vinícius Junior, aki a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében botrányosan esett neki Willi Orbánnak, ismét dührohamot kapott egy szabálytalanság után.

A Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján alaposan megszenvedett az RB Leipzig ellen, az idegenbeli 1-0-s győzelmet követően mindössze 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán, így 2-1-es összesítéssel jutott tovább. A Santiago Bernabeu Stadionban megrendezett meccsen a madridiak brazil sztárja, Vinícius Junior botrányos mozdulattal esett neki Willi Orbánnak, ám a játékvezető kiállítás helyett csak sárga lappal büntette a kirohanását.

Vinícius Junior újabb kirohanása

Carlo Ancelotti együttese a La Ligában a Celta Vigót fogadta vasárnap este, a bajnokság éllovasa ezúttal könnyed 4-0-s győzelmet aratott. A meccsen az első gólt szerző Vinícius Junior ismét a középpontba került, ám nemcsak azért, mert újra gólt szerzett, hanem azért is, mert megint botrányosan reagált egy szituációra. 

A brazil sztár ezúttal egy korábbi Barcelona-játékost, Óscar Minguezát lökte a földre, miután megelégelte, hogy ellenfele megrángatta a mezét.

Vinícius és Mingueza is sárga lapot kaptak az eset után, Ancelotti pedig ismét megvédte játékosát. Az olasz edző szerint a brazil válogatott támadót rendre kipécézik az ellenfelek, ezért érthető, ha idegesen reagál az ilyen esetekben.

"Nagyon csúnya szabálytalanság volt. A játékvezető jól döntött, hogy mindkettejüknek sárgát adott. Vinícius frusztrált lett, ami normális. Amiről egymás között beszélünk, azt köztünk marad. Az utóbbi időben túl sok sárga lapot kaptunk, ami ártott a csapatnak. 

Megnéztem a történelemkönyveket és a statisztikákat: még sosem láttam annyira kipécézett játékost, mint Vinícius. Rúgják, sértegetik, kifütyülik,

cserébe gólokat lő és gólpasszokat ad" - írta meg a Magyar Nemzet, miként vette védelmébe sztárjátékosát Ancelotti.