Vágólapra másolva!
Megszületett az ítélet az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool egykori tehetsége, Jamie Cassidy ügyében. A bíróság a korábbi focistát és a testvérét is hosszú évekig börtönbe küldte.

Az 1977-ben született Jamie Cassidy az 1990-es évek közepén a Liverpoolban játszott, 1996-ban megnyerte az Ifjúsági FA-kupát, és többek között Jamie Carragher és Michael Owen volt az akkori csapattársa, továbbá a pályán volt Steven Gerrard bemutatkozásánál is. Ám sérülések hátráltatták, így csak az alacsonyabb osztályokban tudott játszani, pedig Carragher a 2008-as önéletrajzi könyvében így írt róla:

A Liverpool egyik alapembere lett volna, ha nem teszik tönkre a sérülések.”

A visszavonulása után Cassidy testvérével, Jonathannel együtt kábítószer kereskedelemmel és pénzmosással foglalkozott, amiért idén februárban letartóztatták őket. A páros titkosított telefonok segítségével kokaint importált az Egyesült Királyságba Dél-Amerikából. Jonathan irányította az import üzletágat, míg Jamie kifejezetten a merseyside-i és manchesteri bűnözőknek való kábítószer-terjesztésért felelt.

A manchesteri bíróságon Jamie Cassidy bűnösnek vallotta magát, a héten pedig a bíróság döntött a büntetésük mértékében. 

Az esküdtszék 13 év és 3 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Liverpool egykori nagy tehetségét, 

bátyját pedig 21 évre és 9 hónapra zárták rácsok mögé – vette észre a Bors.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek