Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp csapata, a Liverpool csütörtök este az olasz Atalantát fogadja az Európa-ligában. A meccs előtti sajtótájékoztatón az angolok menedzsere kérdőre vont egy újságírót, amiért azt hitte, ő volt az, aki korábban egy meccs után interjúban megalázta korábbi játékosát, Jordan Hendersont.

Érdekes jelenetek voltak a Liverpool sajtótájékoztatóján, ugyanis, amikor az ESPN riportere kérdezett volna, Jürgen Klopp visszakérdezett, hogy ő volt-e az, aki nemrég korábbi játékosával és csapatkapitányával, a ma már az Ajaxban szereplő Jordan Hendersonnal interjút készített.

Jürgen Klopp korábbi játékosa védlmére sietett
Fotó: PAUL ELLIS / AFP 

Az angol válogatott focista januárban igazolt a szaúdi ligából az Ajaxhoz, de az amszterdami csapat finoman szólva sem remekel. Egy 2-2-es meccs után az ESPN szakembere arról kérdezte, hogy ez volt-e a játékos legrosszabb teljesítménye, illetve azzal zárta a riportot, hogy nevezheti-e ezt egy gyenge teljesítménynek, mire Henderson azt mondta, annak nevezi, aminek akarja.

A beszélgetés elterjedt a neten, így Klopphoz is lejutott, aki rögtön kérdőre vonta a riportert és az alábbi párbeszéd alakult ki.

- Nem te vagy az, aki interjút csinált Jordan Hendersonnal?

- Nem.

- Jó. A kollégád volt? A barátod? Elég kellemetlen volt, nem? Mikrofonnal a kezeden. Micsoda förtelmes interjú.

- Nem tetszett?

- Ismersz bárkit, akinek tetszett?

- Beszéltem vele és azt mondta, megbánta azt az interjút, kicsit erős lett és ezt a tévében is elmondta.

- Tényleg? Ok. Elfogadom a bocsánatkérést Hendo nevében.

A barátkozás után már kellemesebb hangvételben ment tovább a sajtótájékoztató.