Vágólapra másolva!
A Serie A 31. fordulójának fővárosi rangadóján az AS Roma 1-0-ra legyőzte a Laziót. A mérkőzést tömegverekedés előzte meg, mintegy 300 szurkoló esett egymásnak a stadion közelében.

A rangadó előtt botrány robbant ki a Stadio Olimpico Stadion közelében, a két fővárosi csapat ultrái összecsaptak egymással az aréna közelében. 

A rendőrök könnygázzal próbálták szétválasztani a tömegverekdést kirobbantó drukkereket, a jelentések szerint mintegy háromszázan vettek részt az utcai balhéban,

és kétharmaduk tartozott a Lazio szurkolótáborához. A rendőrség a tömegoszlatás után közvetlenül csak egy 41 éves AS Roma-drukkert vett őrizetbe - számolt be róla az MTI.

Ami a mérkőzést illeti, Daniele De Rossi együttese Gianluca Mancini szöglet utáni fejesgóljával nyert 1-0-ra, a mindent eldöntő találat a 42. percben született.

A szombati játéknap nyitómeccsén a tabellán második AC Milan magabiztosan győzte le 3-0-ra a második félidőt emberhátrányban végigjátszó Lecce együttesét.

Serie A, 31. forduló:
AS Roma-SS Lazio 1-0 (1-0)
AC Milan-Lecce 3-0 (2-0)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.