Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka korábbi trénere és férje, Shane Tusup segíti abban a magyar válogatott kapust, Bogdán Ádámot, hogy fizikailag csúcsformában térhessen vissza a futballpályára.

A legutóbb a skót élvonalbeli Hibernian mezét viselő, 20-szoros válogatott kapus idehaza készül és Shane Tusup útmutatásai szerint dolgozik. A 2016-os riói olimpián 200 és 400 méter vegyesen, 100 m háton aranyérmes Hosszú Katinka korábbi trénere és férje spártai módszereit követve erősít – egy budapesti fitneszteremben látták együtt az egyesült államokbeli szakembert és a magyar sportolót – számolt be a Blikk.

Shane Tusup készíti fel a magyar válogatott focikapust, Bogdán Ádámot Forrás: Origo

„Tusupot azonnal felismertem, de a srác is rendkívül ismerős volt, akivel foglalkozott. Hamar rájöttem, hogy Bogdán Ádám az, aki korábban például az angol Liverpoolban is védett. Nekem úgy tűnt, hogy Shane amolyan személyi edzőként magyaráz a kapusnak – nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő olvasó, aki ugyanabba a terembe jár, és látta a közös foglalkozást. – Az amerikai tréner többször szenvedélyesen magyarázott a focistának, látszott rajta, ugyanolyan komolyan veszi ezt a munkát is, mintha valamelyik úszóval foglalkozna. A labdarúgó pedig igyekezett betartani a szakmai utasításokat. Egyébként úgy tűnik, Ádám tényleg jó formában van, erőnléti akadálya nem lehet, hogy újra játszhasson."

Bogdán valószínűleg itthon folytatja pályafutását: az NB I címvédőjével, a Ferencvárossal már össze is kötötték a nevét.