Új családot alapított Darnyi Tamás

Darnyi Tamás négyszeres olimpiai bajnok magyar úszó, sportvezető 1992 XXV Olympic Summer Games ASDIP Huty21839
Tamas Darnyi of Hungary swims in the Men's 200 metres Individual Medley during the XXV Summer Olympic Games on 31 July 1992 at the Bernat Picornell Pools, Barcelona, Spain. (Photo by Bob Martin/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A négyszeres olimpiai bajnok úszó, Darnyi Tamás szakított korábbi párjával, Jónás Rita színésznővel és új családot alapított.

Darnyi Tamás hosszú éveken át egy párt alkotott a népszerű műsorvezetővel és színésznővel, Jónás Ritával, akitől két kislánya is született.

A Bors megírta, hogy a házaspár kétlaki életet élt, ugyanis az év egyik felében Floridában tartózkodtak, másik részében pedig Budapesten, ahol Darnyi úszóiskolája is található.

A hírek szerint Jónás Ritát jó ideje nem lehetett látni Budapesten, a korábbi klasszis úszó viszont a szokottnál is több időt tölt a magyar fővárosban. Darnyi ráadásul többször ugyanabba a házba ment be, ahol gyakran egy kismamát és egy pici gyermeket is észrevettek a helybéliek.

A négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás új életet kezdett Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Bob Martin

Darnyi Tamás ugyan nem nyilatkozott, de kiderült, hogy az 54 éves úszó minden bizonnyal már évek óta együtt van egy szintén Rita nevű hölggyel, és a gyermeknek is ő az édesapja. Úszóberkekben az is ismert, hogy a hölgy is sportoló, még válogatott is volt, jelenleg egy szakosztályt vezet, emellett csecsemőket és kisgyerekeket tanít úszni. Elképzelhető, hogy az úszás hozta közel egymáshoz a szerelmeseket.

A hírek szerint a klasszis sportoló új párja a közösségi oldalakon nem igazán titkolja érzelmeit, hiszen az úszószövetség Darnyit méltató bejegyzésére is szívecskével és mosolygós szmájlival reagált.

Darnyi Tamás tehát a jelek szerint új családot alapított és újra édesapa lett.