A közösségi oldalán vallott szerelmet a magyar válogatott focista - fotó

(SP)CHINA-JIANGYIN-FOOTBALL-CSL-TIANJIN VS WUHAN (CN) se Horizontal, Kádár Tamás, TJ Jinmen Tiger
(210517) -- JIANGYIN, May 17, 2021 (Xinhua) -- Huang Zichang (front, L) of Wuhan FC vies with Tamas Kadar (front, R) of Tianjin JMT FC during a 2021 season Chinese Football Association Super League (CSL) match in Jiangyin, east China's Jiangsu Province, May 17, 2021. (Xinhua/Yang Lei) (Photo by YANG LEI / XINHUA / Xinhua via AFP)
Vágólapra másolva!
A kínai élvoalbeli labdarúgó-bajnokságban (Szuperliga) szereplő TJ Jinmen Tiger védője, Kádár Tamás a közösségi oldalán vallott szerelmet a barátnőjének. Az 57-szeres magyar válogatott focista egy hatalmas csokor virággal lepte meg a párját, Blazsovszky Andreát, aki a bejegyzés szerint jelenleg távol van tőle.

"Te vagy az a lány akire mindig vártam! Te vagy az a lány akiről álmodtam! Te vagy a napom,az éjem,a dobbanás a szívemben!! Te vagy az a lány akivel megakarok öregedni! Az egyetlen ember akiért képes lennék bármit megtenni!! Akit teljes szívemből szeretek és nem félek kimondani!! Nagyon hiányzol. Nagyon szeretlek" - írta Kádár Tamás az Istagram-oldalán.

Kádár Tamás a jelenleg is zajló idényben 13 alkalommal lépett pályára a kínai Szuperligában, több alkalommal csapatkapitányként vezényelte ki a TJ Jinmen Tiger együttesét, amely jelenleg a 7. helyen áll a B csoport nyolc együtteséből.