Vigyázat, jön a világ legszexisebb focistanőjének falinaptára!

Romania v Switzerland: Group G - FIFA Women's WorldCup 2023 Qualifier romania arcul de triumf switzerland women qualifier Horizontal STADIUM WORLD CUP
Alisha Lehmann in action during the FIFA Women's World Cup 2023 Qualifier group G match between Romania and Switzerland at Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf on April 08, 2022 in Bucharest, Romania. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto) (Photo by Alex Nicodim / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Felvirradt a nagy nap, íme az első hivatalos kép Alisha Lehmann készülő 2024-es falinaptáráról!

Hány és hány százezer, millió focidrukker és sportbarát várta, hogy eljöjjön a pillanat, és hivatalossá váljon, amit eddig csak rebesgettek. Ma végre Gianluca Di Marziót és Fabrizio Romanót is megelőzve maga az érintett jelentette be: előrendelhető a hivatalos 2024-es Alisha Lehmann falinaptár.

Az angol női profi fociligában szereplő Aston Villa 42-szeres svájci válogatott támadója vitán felül a világ legszexisebb focistáinak egyike, így inkább az lesz a kérdés, sikerül-e eleget nyomtatni a naptárból és kielégíteni a minden bizonnyal felfokozott érdeklődést.