Vágólapra másolva!
Felrobbant az internet Myleene Klass Instagram-posztjától. A szuper szexi anyuka merész képekkel tett fel a közösségi oldalára, beharangozva általa tervezett kollekcióját. A népszerűsége egyre csak nő, már 491 ezer követője van.

Lassan jön a nyár, sokan már a nyári szettek vásárlásán törik a fejüket. Azonban mi lenne nagyobb löket, mint a brit közönség kedvenc zenésze, Miss Klass dögös kollekciója? 

A 45 éves, tökéletes alakú nő, tónusos alakját különböző fürdőruhákba bújtatja, miközben képeket készített legújabb kampányához.
A fotózás kulisszái mögött készült felvételeket egy Instagram-posztban osztotta meg 491 000 követőjével. A háromgyermekes anyuka a videómontázst így írta alá:

És kész! Egy múló móka, néhány nap Dél-Afrikában, ahol a Swim and Beach kollekcióm további darabjait fotóztam. Az engedélykéréseimet máris elárasztották azok, akik ezeket a fürdőruhákat keresik.

A zenész azt ígérte pár hét, és kapható lesz a sokak által keresett kollekció.

Azt is hozzátette:

Köszönöm mindenkinek, aki támogatott és azoknak, akik az általam tervezett darabokat viselik. Mivel magam is dolgozó nő vagyok, sosem veszem természetesnek, hogy pénzüket az én termékeimre áldozzák.

Ezután biztosította rajongóit és vásárlóit, hogy minden darab minőségi anyagokból készül, legfőképpen azért, hogy a viselője kitűnhessen személyiségével és öltözködésével a tömegből.

Forrás: DailyStar