Vágólapra másolva!
Nem mindennapi történet borzolja a kedélyeket Angliában. Az angol másodosztályú bajnokságban szereplő Queens Park Rangers kirúgta a kabaláját, a Jude névre hallgató macskát, miután a meccsnapokon a munkavégzés helyett inkább csajozott.

A QPR kirúgta a csajozó kabaláját

"A QPR kabalája, Jude, a macska 'ivartalanítva lett' – állítólag azért, mert a meccsnapokon flörtölt női szurkolókkal" - írta a The Sun. 

A jelmezes "Rómeó" több figyelmeztetést is kapott, hogy hagyja abba a csevegést a nőkkel és inkább a munkájára koncentráljon.

Jude, QPR, macska
Mennie kellett a csajozó macskának 
Fotó: twitter.com/QPRJudeTheCat

A QPR egyik alkalmazottja azt mondta: "A klubban mindenki szerette Jude-ot". Sok szurkoló is dühöngött, amikor megtudta, hogy szeretett kabaláját  több évnyi szolgálat után távolították el.

Egyesek azt követelték, hogy a klub „hozza vissza a macskát”, mert ő volt az egyetlen, amiért érdemes volt kilátogatni a nyugat-londoni pályára.

„Sokan panaszkodtak, hogy sokkal inkább a hölgyekkel foglalkozott, mintsem, hogy segítse a pályán lévőket. Mindig táncolt a nőkkel, majd megpróbálta rávenni őket, hogy adják meg a számukat. 

Jude-ot figyelmeztették, de nem érdekelte, így a klubnak nem volt más választása" - mondta az alkalmazott.

A QPR szóvivője nem kívánt nyilatkozni az ügyben. A klub honlapja viszont azt sugallja, hogy egy új ember bújik majd Jude bőrébe.

Érdekesség, hogy  2007-ben majdnem kidobta az akkori tulajdonos, Flavio Briatore, mert hazájában, Olaszországban a fekete macskákat a gonosz és a rossz szerencse szimbólumaként tartják számon. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.