Orrba-szájba párosozunk - Csipes az apja helyett Fábiánnét választotta

Vágólapra másolva!
Csipes Tamara kajak párosban Fábiánné Rozsnyói Katalin felügyelete alatt próbálja meg kivívni az olimpiai indulás jogát - értesült a Nemzeti Sport.
Vágólapra másolva!

Csipes Tamara eddig édesapja, Csipes Ferenc csoportjában edzett, de párosban összeült Benedek Dalmával. "A félreértések elkerülése végett, nem tartozom Fábiánné Rozsnyói Katalin csoportjához, csak folytatjuk a felkészülést Benedek Dalmával" - kezdte Csipes Tamara a sportlapnak.

"Valóban nem a csoportommal edzek, és ezt valóban nem is egyeztettem senkivel, ahogyan sok mindent velem sem beszéltek meg az elmúlt időszakban. Ahogyan édesapámék csoportja, én is Szolnokon vagyok, csak most nem a Csipes-csoporttal együtt, hanem ötven méterrel arrébb teszem vízre a hajómat. Az edzésben Kati néni segédkezik, ő nyomja a stoppert, mi meg orrba-szájba párosozunk Dalmával. Úgy érezzük, nincs miért feladnunk."

Az elmúlt időszakban a párosokkal kapcsolatban támadt némi feszültség a Csipes csoporton belül, Csipes Ferenc lányát előbb Kovács Katalinnal próbálta volna ki, ám mindkét fél egyetértett abban, nem lenne erős az egységük. A folytatásban felbomlott a Szabó Gabriella, Csipes Tamara páros is, Szabó ugyanis Fazekas Krisztinával készül fel a jövő hétvégén esedékes második válogatóra.