Vágólapra másolva!
A magyar karateválogatott lett a legeredményesebb a horvátországi Slavonski Brod Memorial elnevezésű emléktornán, amelyen öt másik nemzet karatékáival mérkőzött meg.

A csapatviadalt a délszláv háborúban elesett versenyzőik emlékére rendezik meg a helyiek minden évben.

Az idén a Berki Attila, Czimmer Péter, Szebeni József, Járó Gábor alkotta gárda nyert, míg a "Magyarország 2" néven indult, Guba Milán, Ruzsinszki György, Koburger Soma, Papp Miklós összetételű együttes a harmadik helyet szerezte meg.

A Magyar Karate Szövetség honlapjahttp://www.karate.hu/A karatéról a Linktárbanhttp://www.vizsla24.hu/linktar/szorakozas,_pihenes,_sport/sport/kuzdosportok/harcmuveszet/karate/index.html

A legjobb egyéni eredményt a magyarok közül Guba (Shuhari-Jászszentlászlói Takarékszövetkezet) érte el, aki plusz 80 kg-ban aranyérmes lett. Ruzsinszki (HKA-Szarvasi Mozzarella) 70 kg-ban, míg Papp (Budai XI) a 75 kilósok közt másodikként végzett. Szebeni (HKA British Knights) a 60, Berki (Sozsin) és Koburger(Shuhari) a 65, Czimmer (Patina SE) a 70 kg-os kategóriában harmadik lett. A nőknél legjobb magyarként Bódi Renáta (Topkids) 60 kg-ban szintén bronzérmesként zárt.