Vágólapra másolva!
Egynapos látogatásra Budapestre érkezett Graham Crafter, a Nemzetközi Korfball Szövetség főtitkára, hogy egyeztessen a 2006-os budapesti korfball Európa-bajnokságról.

A találkozón az Eb szervező bizottsága tájékoztatta az eddigi előkészületekről és a megvalósítás további lépéseiről Craftert. A főtitkár elmondta, hogy Szlovákia visszalépése után komoly segítséget jelentett a magyarok jelentkezése, mivel vállalták, hogy alig egy év alatt szervezik meg az Eb-t. A főtitkár elégedett a szervezők eddigi munkájával, és bízik abban, hogy sikeres és sokáig emlékezetes kontinensviadalnak ad otthont Budapest.

Az Eb alig tíz hónap múlva, 2006. április 16. és 22. között kerül megrendezésre. A házigazda Magyarország válogatottján kívül Belgium, Hollandia, Anglia, Németország és Csehország szereplése biztos, a fennmaradó két helyért novemberben Spanyolországban küzd majd meg további hat ország nemzeti csapata.

A megbeszélés végén került sor az Eb csoportbeosztásának sorsolására. Magyarország Belgiummal, Németországgal és a spanyolországi selejtezőtorna második helyezettjével került egy kvartettbe.