Vágólapra másolva!
A kapcsolat a rap és a görsportok között eddig is megvolt, most azonban a rapperek önjelölt stricije, Snoop Dogg a színpadról a betonpályára ugrat. Saját gördeszka- és kiegészítőgyártó céget alapított. A kérdés már csak az, hogy hány srác akarja majd a sztár arcára tenni a lábát.

Nehéz ma olyan sikeres amerikai rappert találni, aki csak a fellépéseiből és a lemezeiből él meg. A sokoldalúság élharcosa Puff Daddy (alias P. Diddy), aki ha rapperként nem is írta át a zenetörténelmet, üzletemberként óriási sikereket ér el.

Sean John elnevezésű ruhakollekciójával aztán elérte azt, ami korábban egyetlen feketének sem sikerült: butikot nyithatott a Fifth Avenue-n. Míg Jennifer Lopez korábbi barátja az elegáns stílust preferálja, számos rapper kollégája adja nevét sportcipőkhoz, sportruhákhoz, vagy szponzorál sportcsapatokat.

A Calvin Broadusként világra jött 34 éves Snoop Dogg eddig színészként és rapperként villogott leginkább. Most azonban bátyjával úgy döntöttek, hogy a Doggystyle megalkotója jól mutatna nem csak rajongóinak falain, poszterként, de gördeszkáikon is. Így aztán megalapították a Snoop Dogg Board Company-t (SDBC).

A Pentagon Distribution biztosítja a deszkás szaktudást, és a tervek szerint nem csak sportszereket, de hátizsákokat és ruhákat is gyártanak majd.

Forrás: Sportpiac


Íme néhány snoopos deszka