Vágólapra másolva!
Újabb fontos szakaszához érkezett a „K&H Mozdulj! Az Év Tesitanára” játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában most az Ön szavazata is számít! Vármegyénként és kategóriánként a versenyben maradt jelöltek közül ugyanis olvasóink választják ki, kik nyerjenek és jussanak az országos döntőbe! Ez a Békés vármegyei kisiskola kategória, voksoljon Ön is!

Indujon a szavazás!

Köszönjük válaszát.

Itt tud szavazni az Év Kedvenc Tesitanára játék Békés vármegyei kisiskolák jelöltjeire!

 

Jobban megismerné a tesitanárokat? Íme a bemutatkozásuk.

Hegedűs Ferenc / Békés / Dr Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

Kiss Márton / Orosháza / Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Rákóczitelepi Tagintézmény

 

"Tanulmányaimat Szarvason a Gál Ferenc Főiskolán végeztem testnevelés műveltségterülettel. Több tantárgy mellett ezt is tanítom a tanulóknak. A sport mindig az életem része volt, sportoltam, leginkább a labdajátékokat szeretem. Fontos számomra, hogy az általam tanított gyermekekben kialakuljon az egészséges életmódra való igény, a tudatos egészséges táplálkozás, valamint a sportolás iránti vágy. Mindig kell legyen cél a pedagógus előtt, nekem a célom ez."

 

 

Sárosi Gergő / Kaszaper / Mátyás Király Katolikus Általános Iskola és Óvoda

"Sárosi Gergő testnevelő tanár és kézilabda edző vagyok, jelenleg a kaszaperi Mátyás Király Katolikus Általános Iskola és Óvoda intézményében tanítok, illetve az Orosházi Kézilabda Club kötelékében edzősködöm. 12 év edzői és 9 év tanári pálya után elmondhatom, hogy a sport, az utánpótlás nevelés és a gyerekek fejlesztése teszi ki a napjaim legnagyobb részét. Legbüszkébb arra vagyok, hogy sok tanítványommal sikerült megkedveltetni a sportolást. Kinek hobbi szinten, kinek a versenysportban. Büszkeséggel tölt el, mikor látom a mai napig sportolni olyan volt diákjaimat, akiket 7-8 éven át tanítottam. Örülök, hogy sikerült valamit átadni abból a szellemiségből amit képviselek."

 

Szelezsán Gergő Péter / Elek / Eleki Román Általános Iskola

Varga Szabolcs / Orosháza / Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Czina Sándor Tagintézmény

A vármegyei szavazás május 15-én zárul. Köszönjük, hogy velünk játszott!

A további részleteket és játékszabályokat itt tudja megnézni.