Annyira utálja már saját csapatát, hogy inkább az ellenfélnek adott gólpasszt az NBA-sztár - videó

Cleveland Cavaliers v Washington Wizards GettyImageRank2 People Basketball - Sport Looking USA Washington DC Taking a Shot - Sport Two People Photography Making A Basket - Scoring Washington Wizards Cleveland Cavaliers NBA NBA Pro Basketball Capital One A
WASHINGTON, DC - FEBRUARY 21: Kevin Love #0 of the Cleveland Cavaliers looks to shoot in front of Rui Hachimura #8 of the Washington Wizards during the first half at Capital One Arena on February 21, 2020 in Washington, DC. Patrick Smith/Getty Images/AFP (Photo by Patrick Smith / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Cleveland Cavaliers magyar idő szerint keddre virradóra 112-96-ra kikapott a Toronto Raptorstól. A vendégek frusztrált sztárja, Kevin Love pedig valami olyat csinált, amit ritkán látni sportpályán.

A két nem túl acélos keleti csapat mérkőzésén a Cavs sokáig jól tartottam magát a floridai Tampában, ahol a kanadai csapat a hazai meccseit játssza, azonban a tíz ponttal elveszített harmadik negyedben a csapat legnagyobb sztárja, az ötszörös All-Star-válogatott, az amerikai csapattal olimpiai (2012) és világbajnok (2010) Kevin Love olyat csinált, amit nagyon ritkán látni sportpályán. Egy játékvezetőtől kapott labdát a bedobással egyszerűen odapasszolt az ellenfélnek, Malachi Flynn pedig be is dobott egy szép hárompontost.

Nehéz nem szándékosnak látni:

Love tagja volt annak a Cavsnek, amelyik 2016-ban Kyrie Irvinggel és LeBron Jamesszel megnyerte a bajnokságot. A két szupersztár a szezon végén el is hagyta Clevelandet (James a Los Angeles Lakersbe, míg Irving a Boston Celticsbe igazolt), Love azonban maradt, de nem tudott igazi vezére lenni a csapatnak. 2019-ben azért aláírt egy négy évre szóló, 120 millió dolláros szerződést, amelynek fejében az idei szezonban sorozatos sérülései miatt mindössze 17 meccsen tudott pályára lépni.

"Bocsánatot kért a csapattársaitól és túlléptünk a történteken. Egy játékvezetői ítélet miatt volt dühös" – hűtötte a kedélyeket a találkozó után a Cavs vezetőedzője, J. B. Bickerstaff.