Vágólapra másolva!
Az NFL-ben szereplő Kansas City játékosa, Damon Arnette fegyverrel fenyegette meg egy parkoló alkalmazottját Las Vegasban. A sztárjátékosnál kábítószert is találtak a rendőrök.

Az NFL egyik sztárjátékosát, Damon Arnette-et letartóztatták a hétvégén, mivel a Kansas City amerikaifocistája fegyverrel fenyegette meg egy parkoló alkalmazottját Las Vegasban - derült ki a TMZ oldaláról.

Damon Arnette a Las Vegas Raiders játékosa is volt Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Steve Marcus

Egy szemtanú állítása szerint Arnette a Las Vegas Boulevard parkolójából el akarta vinni az autóját, de nem volt nála a jegy, amivel igazolta volna, hogy ő az autó tulajdonosa. Az egyik alkalmazott szóvá tette ezt, és vita kerekedett közöttük.

Az NFL-sztár végül fegyvert rántott, és megfenyegette a férfit.

Damon Arnette fenyegetett egy férfit Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Chris Unger

A focista vonzalma a fegyverekhez nem újkeletű: még tavaly novemberben egy videó került ki Arnette-ről a közösségi oldalán, ahol egy karabéllyal fenyegetett meg valakit.

A Kansas City csapata az eset után átadólistára tette a játékost. A rendőrség engedély nélküli fegyverviselés és kábítószer-birtoklás miatt indított eljárást a sztár ellen. Arnette óvadékot rakott le, így kiengedték a Clark megyei kapitányságról.