Horrorsérülést szenvedett az NFL egyik legjobb játékosa - videó

Cleveland Browns v Pittsburgh Steelers GettyImageRank2 American Football - Sport USA Pennsylvania Pittsburgh Physical Injury Photography Acrisure Stadium Cleveland Browns NFL 55 Pittsburgh Steelers 24 DELE Match - Sport PersonalityInQueue Nick Chubb Cole
PITTSBURGH, PENNSYLVANIA - SEPTEMBER 18: Nick Chubb #24 of the Cleveland Browns is injured on a tackle by Cole Holcomb #55 of the Pittsburgh Steelers during the second quarter at Acrisure Stadium on September 18, 2023 in Pittsburgh, Pennsylvania. Justin K. Aller/Getty Images/AFP (Photo by Justin K. Aller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Cleveland Browns 26-22-re elvesztette a második forduló zárómérkőzését a Pittsburgh Steelers otthonában, ráadásul egész szezonra elvesztette a futóját, Nick Chubbot.

A Cleveland 27 éves futója a posztja egyik legjobbjának számít a ligában, ezt azonban idén már nem tudja bizonyítani. A Steelers elleni meccs második negyedének elején ugyanis egy szerelés közben a bal térde nem a megfelelő irányban hajlott meg.

Ez először nem látszott, így azonnal nem érződött a sérülés súlyossága, ám miután Chubb nem tudott felállni és kiskocsin kellett leszállítani a pályáról – a pittsburgh-i szurkolók együttérző tapsolása közepette –, már biztosnak tűnt a nagy gond.

A lassítást látva pedig egyértelművé vált a rendkívül súlyos sérülés – a következő, gyomorforgató jelenetet csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Chubbért az eset után több játékostársa, és mások mellett az NBA-sztár LeBron James is együttérzését fejezte ki a közösségi médiában.

A Browns által 2018-ban draftolt Chubb egy és negyed meccsen 170 futott yardhoz segítette a csapatát, amelynek a folytatásban rendkívül nehéz lesz nélküle kiharcolni a rájátszásba kerülést.