Vágólapra másolva!
A csütörtöki edzése során súlyos hát-, nyak- és gerincsérüléseket szenvedett a légsúlyú MMA-harcos, Ryan Curtis – számolt be a sajnálatos esetről a Bellator női pehelysúlyú ranglistáját vezető Leah McCourt a közösségi oldalán. A sportág egyik legnagyobb alakjának számító Conor McGregor nagy értékű összeget ajánlott fel Curtis számára.

„Ryan hát-, nyak- és gerinctörést szenvedett, és a gerincvelője is megsérült a lehető legsúlyosabb módon. A belfasti Royalba szállították, és sürgős műtéten esett át. Jelenleg

– áll a csapattárs, Leah McCourt bejegyzésében, amit szombaton tett közzé a közösségi oldalán.

Ryan Curtis súlyos sérülést szenvedett, lebénult Forrás: instagram.com/leahmccourtmma

Curtis várhatóan legalább öt hónapig a kórházban marad, és minden bizonnyal a történtek miatt véget ért a karrierje. A 6-4-es győzelem-vereség mérleggel rendelkező ír harcos február 24-én az olasz Davide Scarano-val mérkőzött volna meg a Cage Conflict címért, erre készült a csütörtöki edzésen is.

Conor McGregor is segíteni próbál Ryan Curtis családjának

A világhírű ír ketrecharcos, Conor McGregor a történtek után bejelentette, hogy 25 ezer fontot, azaz több mint 10 millió forintot ajánlott fel egy jótékonysági adománygyűjtés keretein belül honfitársa, annak barátnője, Emma és a kétéves kislánya, Kassia számára.