Az öngyújtóval játszott a gyereke, hatalmas lángokban égett a sztársportoló luxusotthona - videó

Tyreek Hill, Miami Dolphins
MIAMI GARDENS, FLORIDA - DECEMBER 24: Tyreek Hill #10 of the Miami Dolphins warms up prior to the game against the Dallas Cowboys at Hard Rock Stadium on December 24, 2023 in Miami Gardens, Florida. Stacy Revere/Getty Images/AFP (Photo by Stacy Revere / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Miami Dolphins elkapójának, Tyreek Hillnek otthona hatalmas lángokban állt, miután az egyik gyermeke az öngyújtóval játszadozott a hálószobában.

A ház a Miamitól körülbelül 50 kilométerre fekvő Southwest Ranchesben található. A lakást Hill 2022 májusában vásárolta meg, nem sokkal azután, hogy a Kansas City Chiefstől a Dolphinshoz került. A tűzoltóság csütörtöki közleménye alapján

a 6,9 millió dollárt érő ház azért gyulladt ki szerdán, mert egy gyermek az öngyújtójával játszott odabent.

A hírek szerint Tyreek Hill nem volt a házban a tűzesetnél, a füstbe és lángokba borult otthonból pedig a családtagok időben, sérülés nélkül ki tudtak menekülni.

Tyreek Hill egy lángokban álló házhoz ért haza Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Stacy Revere

Hillre fontos meccs vár a hétvégén

Amennyiben az eset után vállalja a szereplést a 29 éves elkapó, úgy fontos szerep várhat rá a magyar idő szerint hétfő hajnalban megrendezett, Buffalo Bills elleni mérkőzésen, ami az utolsó lesz az NFL alapszakaszában.

A Dolphins ugyan már biztosan rájátszásba jutott, de egy vereséggel elveszítené a csoportelsőséget,

és úgy biztosan idegenbe, egy csoportgyőztes otthonába kellene utaznia a playoff első körében. Egy sikerrel viszont a Miami biztosan második kiemelt lenne az Amerikai Főcsoportban.