Ki megy ma? - Montella, Aimar

Vágólapra másolva!
A Middlesbrough FC holland középpályása, George Boateng három évvel meghosszabbította szerződését. A Wolverhampton Wanderers elfogadta az Everton FC ajánlatát védőjéért, Joleon Lescottért. Az Aston Villa hátvédje, Liam Ridgewell 2009-ig írt alá a klubhoz.
Vágólapra másolva!

Az AS Monaco védője, Francois Modesto 2010-ig hosszabbította meg kontraktusát. Az OGC Nice középpályása, Yoann Bigné a másodosztályú Brestbe igazolt.

Az AJ Auxerre középpályása, Benoit Cheyrou mégis a maradás mellett döntött, és aláírt a klubhoz. A Chateauroux szenegáli focistája, Issa Ba az AJ Auxerre-be szerződött. Az FC Schalke 04 brazil középhátvédjét, Marcelo Bordont az Olimpiakosz csábítja.

A Juventus FC brazil középpályása, Emerson a Real Madridban köthet ki. Az AS Roma csatára, Vincenzo Montella visszatérhet egykori egyesületéhez, az Empoli FC-hez. A Valencia CF a hírek szerint megválna argentin középpályásától, Pablo Aimartól.

A Newcastle United spanyol focistája, Albert Luque iránt az FC Barcelona érdeklődik. Az RCD Mallorca a Real Betis védőjét, Varelát szeretné megszerezni. A Portsmouth FC bejelentkezett a Celtic FC walesi csatáráért, John Hartsonért.

Az Olympique Lyon szélsőjét, Sydney Govou-t a Fulham FC és a Manchester City is vinné. A Málaga CF középpályása, Juan Rodríguez az RC Deportivóba tart. A Sevilla FC szeretné megszerezni az orosz Zenit Szankt-Petyerszburg csatárát, Alekszander Kerzsakovot.