Vágólapra másolva!
Hogy Roger Federer vagy éppen Rafael Nadal mire képes a teniszpályán, azt hetente láthatjuk a tornákon, de keveset tudunk napjaik azon részéről, amikor nem a sárga labdát üldözik ütővel a kezükben. A France 3 francia tévécsatorna a legutóbbi Grand Slam-tornán az Egy nap a Roland Garroson című magazinműsorában ezt a hiányt kívánta pótolni, amikor arra vette rá a sztárokat, hogy egy-egy szám erejéig kapják kezükbe a mikrofont, és ének-, valamint tánctudásokkal szórakoztassák a nézőket.

Az első összeállításban a francia Florent Serra nyitja a sort, aki R Kelly slágereré tátog, aztán hofintársnője, Alizé Cornet következik, aki már a hangját is hallatja, Alizée Moi Lolita című dalánál. Roger Federernek stílszerűen a Simply the best jutott, a svájci fenomén eleinte kissé zavarban volt, de aztán feloldódva mókázott, bár nem az éneklésből fog megélni.

Gilles Simon eléggé bevállalós volt, Donna Summer Hot Stuff című dalára a végén már csak alsógatyában rázta, Rafa Nadal is elengedte magát, ő a La Bambára csápolt. A szerb Novak Djokovic teljes beleéléssel adta elő az I will survive-ot, még a pólóját is ledobta nagy lelkesedésében.

A második összeállításban a szépséges orosz Jelena Gyementyjeva a Lady Marmelade-ra riszálja, aztán a francia Michael Llodra adja elő profi módon a Bee Gees slágerét óriási parókával a fején. A négyszeres Roland Garros-győztes Justine Henin akár az énekesi pályán is megállna a helyét, mint ahogyan a spanyol Tommy Robredo sem jött zavarba, amikor a Gypsy Kings Djobi Djoba dalával került sorra.

A ciprusi Markosz Bagdatisznak Tom Jones Sexbombja jutott, Serena Williams viszont nem énekelt, de hogy a zenével jó viszonyt ápol, azt mutatja, hogy bármelyik hip-hop klipben megállná a helyét azokkal a mozdulatokkal, amiket itt bemutat.


A harmadik videóban a már korábban látottak mellett Tatiania Golovinből Barbie Girl lesz egy szám erejéig, Ana Ivanovic Diana Ross Upside down című slágerére tekergeti a csípőjét, Szvetlana Kuznyecova pedig az I will survive-ot prezentálja kissé egyéni módon.