Murraynek a nászútnál is fontosabb a tenisz

Kim Sears, Andy Murray, tenisz
UNITED STATES, New York : NEW YORK, NY - AUGUST 22: Andy Murray and girlfriend Kim Sears watch the USA aginst Puerto Rico game at Madison Square Garden on August 22, 2014 in New York City. Al Bello/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Szeretné folytatni idei jó szereplését Andy Murray, a britek első számú teniszezője, aki nem szeretné, ha április 11-i esküvője kizökkentene a ritmusból, ezért a nászutat is csak év végére tervezi.

A világranglista negyedik helyén álló brit az Australian Open döntője óta legutóbb Indian Wellsben elődöntőt játszott, míg Rotterdamban és Dubajban a negyeddöntőig jutott.

Április 11-én élete egyik nagy eseménye következik, a Dunblane-ben található gótikus stílusú katedrálisban feleségül veszi menyasszonyát, Kim Searst. Azonban nem zárja ki, hogy két nappal később már Monte-Carlóban, a 3,8 millió euró összedíjazású ATP-tornán lép pályára.

Kim Sears és Andy Murray Forrás: Al Bello/Getty Images/AFP

"A tenisz nagyon fontos számomra, amikor pályán vagyok, nem gondolok arra, hogy hamarosan az esküvőm lesz. De amikor pihenünk a lakásunkban, akkor jut idő erre is. Hogy a Riviérára megyünk-e, még nem tudom. Minden attól függ, hogy érzem magam az esküvő utáni napon. Ha jól, akkor indulok Monte Carlóban. Az biztos, hogy a nászutat novemberig elhalasztjuk" - nyilatkozta.