Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

Britney Spears
Fotó: Instagram/Britney Spears
Vágólapra másolva!
Britney Spearsért mentő ment egy Los Angeles-i hotelbe, miután csúnyán összeveszett a párjával.
Vágólapra másolva!

Britney Spears durva éjszakán van túl: először a rendőrséget, majd a mentőket is ráhívták a híres Chateau Marmont szállodában, ahol a barátjával, Paul Solizzal tartózkodott.

Este fél tizenegy körül a rendőrök még azért mentek ki a helyszínre, mert valaki azt jelentette, hogy Britney Spears (vagy egy hozzá hasonló nő) zaklatja és fenyegeti a hotel alkalmazottjait és vendégeit. A kiérkező járőrök azonban mindent rendben találtak, és némi kérdezősködés után távoztak is.

Szemtanúk szerint Britney Spears és a párja ezután visszatértek a lakosztályukba, ahol ittak és buliztak – a dolgok azonban egyszer csak elfajultak: 

dulakodást lehetett hallani, majd az énekesnő már a szállodai folyosón ordibált sérült bokával.

A vendégek idegösszeomlástól tartva hívták a mentőket, akik aztán nem sokkal hajnali egy előtt bugyiban vezették el a síró Britney Spearst – ahogy az a TMZ fotóin is látszik.

Britney Spears egyből reagált

Britney Spears aztán egy zavaros Instagram-poszttal reagált, videókon a bokasérülését is megmutatta. A kísérőszövegben összeesküvésről írt, 

szerinte az anyja is benne volt abban, hogy megtámadták

– mivel még azelőtt felhívta, hogy bárhol megjelent volna a hír. Az énekesnő utána a nagyszüleit hiányolta, illetve az ügyvédjének, Mathew Rosengartnak hálálkodott, aki annak idején felszabadította a gyámság alól.

Nézze meg Britney Spears lapozható bejegyzését az Instagramról!

Az őrület és a csőd szélén áll az ismerősei szerint

Más kérdés, hogy a közeli ismerősei szerint Britney Spears állapota csak romlott, mióta kikerült apja felügyelete alól – konkrétan az őrület és a csőd szélén áll

Sok szabadságot adott neki a gyámság, a korlátozások is csak azért voltak, hogy védjék őt.

Most már nem védi semmi" – vélte egy informátor.

Egy másik forrás közben arról nyilatkozott, hogy Britney Spears mennyit költ, egy-egy luxusutazáson akár egymillió dollárt is elver – márpedig egy-kéthavonta elutazik. "Ezt az életmódot nem engedheti meg magának. 60 millió dollárja volt, amikor felszabadult a gyámság alól, és most ott van, mint a felügyelet kezdetekor: a csőd veszélye fenyegeti" – magyarázta az énekesnő ismerőse.