Drámai fotókon a Dallas sztárjai, akik felismerhetetlenül megöregedtek

Vágólapra másolva!
A Dallas amerikai televíziós filmsorozat, amely egy texasi olajmágnás család, a Ewingok életét követi nyomon a Southfork nevezetű, hatalmas családi birtokon, összesen 14 évadon keresztül. Amerikában az első megjelenés dátuma 1978. április 2. volt, egészen 1991. májusáig a CBS csatornán volt látható. Magyarországon 1990. december 28. és 1997. október 24. között a Magyar Televízió vetítette, de több csatorna is műsorra tűzte már az elmúlt évek során. Főszereplői valódi világsztárok lettek, akik a sorozatnak köszönhették hírnevüket és későbbi munkáikat is, de az elmúlt majdnem ötven év rengeteg idő, sokan már nem élnek közülük, és sokan felismerhetetlenre öregedtek. Mutatjuk, mi történt a közkedvelt sorozat sztárjaival azóta!
Vágólapra másolva!

Larry Hagman

Linda Gray, Larry Hagman, Dallas
Linda Gray és Larry Hagman a Dallas című sorozatban, Samantha és Jockey Ewing szerepében
Fotó: AFP/Collection Christophel

A sorozat főszereplője volt Larry Hagman, aki a megosztó Jockey Ewingot alakította a sorozat elejétől egészen a végéig. Jock és Miss Ellie Ewing legidősebb fia, Bobby testvére, és az egyetlen figura, aki az eredeti sorozat összes részében kivétel nélkül megjelent. Hagman a kezdetekkor 47 éves volt, karaktere könyörtelen, de szórakoztató volt. Larry Hagman 2012-ben, halt meg, 81 éves korában daganatos betegség miatt. Kollégái, Linda Gray és Patrick Duffy nyilvánosan is megemlékeztek róla, hiszen közeli jó barátok voltak a színésszel.

Larry Hagman, Josh Henderson, Dallas2012
Larry Hagman a Dallas folytatásában is szerepet kapott, de nem folytathatta sokáig, ugyanis ugyanabban az évben halt meg, amikor a sorozatot újraindították
Fotó: CBS

 

Linda Gray

Jockey első feleségét, és Johnny édesanyját, azaz Samanthát alakította Linda Gray egészen a sorozat végéig. Karakterének hullámzó volt a házassága, sok megcsalás és dráma után végül elhagyta férjét, de a sorozatba többször is visszatért az évek alatt. 

Linda Gray
Linda Gray Sue Ellent, azaz Samanthát játszotta a Dallasban, Jockey felesége volt. A sorozat 2012-es folytatásában is visszatért
Fotó: Linda Gray Instagram

Érdekesség, hogy a Dallas eredeti verziójában Sue Ellen a karakter neve, de a magyar szinkronban átnevezték. Linda Gray ma már 83 éves, és ritkán posztol a közösségi oldalára, általában családjával készült közös fotókat vagy egykori emlékeket a Dallas fénykorából oszt meg a követőivel.

Linda Gray
Linda Gray és unokája, Ryder együtt ünneplik a születésnapjukat
Fotó: Kalmár Csaba Tibor / Linda Gray Instagram

Patrick Duffy

Jockey testvére, Bobby Ewingot alakította a sármos színész, akiért akkoriban nők milliói rajongtak. Patrick Duffy akkoriban még csak 29 éves volt, ő alakította a jó fiút a testvérek közül.

Patrick Duffy
Patrick Duffy volt a Dallas szívtiprója
Fotó: CBS

A Dallason kívül számos más filmben és sikersorozatban feltűnt az elmúlt évek alatt, 75 éves múlt márciusban, de még mindig aktív színészként. Magánéletében voltak tragédiák, ugyanis felesége, Carlyn Rosser 2017 elején hosszas betegség után meghalt, ami annyira megviselte a színészt, hogy csak közel fél év múlva jelentette be nyilvánosan, hogy megözvegyült. A házasságából két gyerekük született. Két évvel ezelőtt bevallotta, hogy újra szerelmes, mégpedig Linda Purl színésznőbe, akivel a Covid-járvány ideje alatt egy csoportos chatben találtak egymásra, azóta is boldogan élnek együtt.

Patrick Duffy, Linda Purl
Patrick Duffy a felesége halála után ismerkedett meg a Matlock sorozatból is ismert Linda Purlel, akivel már lassan négy éve együtt élnek
Fotó: Patrick Duffy Instagram