Vágólapra másolva!
Szeptember 14-én, azaz szombaton várhatóan közel százezren indulnak a Samsung futófesztiválon, amely nemcsak a legnagyobb hazai tömegsportrendezvény, de a Közép-Európában sincs párja.

Szombaton Budapesten, valamint az összes hazai megyeszékhelyen azonos időpontban, 11 órakor indítják a hét évvel ezelőtt életre hívott Samsung futófesztivál mezőnyét. A táv a helyszíneken 4,8-5 kilométer lesz. Budapesten a rajtra a Népstadionnál kerül sor.

Kelet-Közép-Európa legnagyobb félmaratonija/sport/x-mag/20020827kozepkelet.htmlVáltóban teljesíthető a maratoni táv20020527valto.htmlMegszállott maratonisták a Szaharában20020409megszallott.html

"Amikor hét évvel ezelőtt elkezdtük szervezni a Samsung olimpiai futófesztivált, még nem sejtettük, hogy nem csak Magyarország, hanem egész Közép-Európa legnagyobb tömegsport eseménysorozatát indítjuk útjára. Bízunk benne, hogy szeptember 14-én ismét közel százezer ember fog együtt" - fogalmazott a rendezők nevében Loós Balázs, a Samsung Electronics Magyar Rt. marketingmenedzsere.



Forrás: ORIGO


Fábik Tibor