Vágólapra másolva!
Szombaton a Testnevelési Egyetemen 10 órától kerül megrendezésre a World Class svéd aerobikgála, a World Class és a Testnevelési Egyetem továbbképző intézetének szervezésében. A rendezvény meghívott oktatói a svéd Nike Elit team tagjai lesznek, többek között a Magyarországon is jól ismert Fredrik Sjöberg.

Magyarországon első ízben kerül megrendezésre Svédország legjobb aerobikoktatóinak vezetésével a World Class aerobikgála. Az előadók a legújabb oktatási stílusok prezentálásával szeretnék a magyar aerobikoktatás színvonalát emelni, és ezzel az aerobikot és fitneszt még nagyobb tömegek számára élvezhető sportolási lehetőséggé tenni.

Step aerobikdöntő közönségtornával20011127stepaerobikdonto.html

A gálán itt lesz Fredrik Sjöberg, az "utánozhatatlan", aki életének utóbbi hét évét teljes mértékben a fitnesznek szentelte, és Európa egyik legelismertebb oktatójának számít. A Testnevelési Egyetemen fellép Camilla Kostenniemi is, aki ugyancsak Európa egyik legkedveltebb bemutató oktatója. A gála órái 60 percesek lesznek, és egymás után két blokkban kerülnek bemutatásra. Az oktatás két helyszínen folyik, így mindenki kedve szerint kiválaszthatja a neki tetsző óratípust. A választási lehetőségek: Afro Dance, Stretch & Body Awareness, Aerobic Dance, Muscle/Body, Conditioning, High & low, Hatha yoga, Low impact, Funk, Spinning, Body Pump, Step Up.

Jegyárak:
Elővételben: 6000 forint
Elővételben csoportos (4 főtől): 5500 forint
Az esemény napján a helyszínen: 7000 forint

Jegyek kaphatók:
World Class Fittnesz Center Mariotte Hotel,
Testnevelési Egyetem, aula (Bp. XII. ker., Alkotás utca 44.),
Twinlab márkaboltokban.
Jegyek rendelhetők a 466-5015 és a 06-30-433-7869 telefonszámokon is.

Fábik Tibor