Vágólapra másolva!
A napokban megjelent 2003-as népegészségügyi jelentésből kiderült, hogy a magyar lakosság tekintélyes része sokat iszik, dohányzik, túlsúlyos, és szinte sohasem sportolt. A Magyar Marathon Klub a csatlakozás előtti utolsó nagy sportrendezvénnyel hívja fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. Mindenkit mozgásra buzdítanak, akinek fontos a saját és családja egészsége.

A szervezők április 25-én, vasárnap 14.30-ra várják a Vár-kerülő futásra elsősorban azokat, akik eddig egyáltalán nem vagy csak keveset sportoltak. A táv mindössze 4 km, mindenki számára könnyen teljesíthető. A mezőny a Tabánból, a Várkert Casino előtti területről rajtol, és a Budai Vár megkerülésével a Döbrentei térnél, az alsó rakparton ér célba. Az első 1000 célba érkező ajándék pólót, az összes résztvevő Fitness szeletet és frissítőt kap. Nevezni 10.30-tól 13.30-ig lehet a helyszínen, a Várkert Casinónál.

Az edzettebb futóknak a Visegrád-Budapest maratont és félmaratont ajánlják. A maratonisták 9.30-kor rajtolnak a visegrádi Salamon-toronytól, a félmaratonisták 11.30-kor Szentendréről.

S akinek végképp nincs kedve futni, nevezzen be a 42 km-es görkorcsolyás teljesítménytúrára! A korisok a futókkal együtt indulnak Visegrádról. A nagytávokon minden induló pólót kap. Utolsó nevezési lehetőség április 24-én szombaton 9-től 18 óráig.

További információ a 367-3234-es és a 70/315-0505-ös telefonszámokon kérhető. A versenykiírások megtalálhatók a www.marathon.hu honlapon.