Vágólapra másolva!
Hazai pályán pontot rabolt az idény egyik legjobb formában lévő hokicsapatától a Toronto Maple Leafstől, s elkerült az NHL utolsó helyéről a Washington Capitals. A pénteki fordulóban egyaránt 1-0-ra nyert a Florida Panthers és az Anaheim Mighty Ducks, a bajnok New Jersey Devils Buffalóban diadalmaskodott 5-2-re.

Nem kis meglepetésre pontot rabolt az NHL egyik legjobb formában lévő csapatától, a Toronto Maple Leafstől az idény egyik leggyengébb mutatójával rendelkező Washington Capitals. Az NHL pénteki játéknapján a fővárosi jégkorongcsapata kétszer is hátrányba került, ám Kip Miller és Dainius Zubrus révén két emberelőnyös szituációból sikerült az egyenlítés. A záróharmad és a hosszabbítás nem hozott gólt, maradt a 2-2-es eredmény, amelynek segítségével a Capitals elkerült az utolsó helyről, azaz megelőzte a Pittsburgh és a Chicago gárdáját is.

Egyaránt 1-0-ra nyert a Florida Panthers és az Anaheim Mighty Ducks együttese hazai pályán, előbbi a Dallas Starst verte Marcus Nilson góljával, utóbbi Szergej Fjodorov találatával a Colorado Avalanche-t múlta felül.

Eredmények:
Washington Capitals - Toronto Maple Leafs 2-2 - hosszabbítás után
Columbus Blue Jackets - Calgary Flames 2-1
Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks 3-2
Florida Panthers - Dallas Stars 1-0
Buffalo Sabres - New Jersey Devils 2-5
Anaheim Mighty Ducks - Colorado Avalanche 1-0.