Vágólapra másolva!

Carlos Lee nagy baseballpillanatai

A Milwaukee Brewers baseballcsapatának hárommeccses St. Louis-i látogatása két Cardinals-győzelemmel indult. Carlos Lee azonban egymaga gondoskodott arról, hogy csapata ne nyeretlenül távozzon riválisa otthonából. Előbb a kerítés felett átnyúlva halászta le Juan Encarnación ütését, majd pár perccel később kizúzta a labdát a nézők közé.

Carlos Lee megrövidítette a Cardinalst egy olyan home run-nal, mely a mérkőzés végét jelentette volna. A tizedik inningben (tehát már a meccs hosszabbításában) Juan Encarnación hatalmas ütése már túljutott a home run kerítésen, de a Busch Stadium 40 222 nézőjének hatalmas csalódására Lee bravúros mozdulattal - a falra felmászva és azon átnyúlva - lehalászta a labdát.

Mintegy öt perccel később a Brewers panamai származású leftfieldere megmutatta, hogy nemcsak a home run-ok meghiúsításában, hanem azok ütésében is kiváló. A 11. inning első ütőjeként a lelátóra küldte a labdát, amivel 4-3-as vezetést és, mint nem sokkal később kiderült, győzelmet szerzett a csapatának.

A Brewers így két vereség után egy győzelemmel távozhat St. Louisból, hogy folytassa borzalmas nehéz idegenbeli túráját, melynek következő állomása New York lesz (három mérkőzés a Mets ellen), majd Houstonba látogatnak (szintén három az Astros ellen). A Cardinals, a Mets és az Astros mindannyian esélyesek a National League rájátszásába jutásra. Idén a Brewers is ebbe a körbe kíván kerülni...

A meccs érdekessége, hogy a liga egyik legjobb outfielderének számító Jim Edmonds (St. Louis) két védekezési hibát (errort) is vétett. Ez eddig sohasem esett meg vele pályafutása 1596 mérkőzésén.

St. Louis Cardinals - Milwaukee Brewers 3-4

csapat

1

2

3

4

5

6

7

8

9

pont

ütés

hiba

Milwaukee Brewers

0

1

0

0

2

0

0

0

1

4

8

1

St. Louis Cardinals

0

0

1

0

0

2

0

0

0

3

8

3



Győztes dobó: J. De La Rosa (1-0)
Vesztes dobó: J. Isringhausen (0-1)
Home Run: MIL: C. Lee (4)