A Dallas az utolsó negyedben törte meg a Cardinalst

Dallas Cowboys v Arizona Cardinals GettyImageRank2 FOOTBALL SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL
GLENDALE, AZ - SEPTEMBER 25: Quarterback Dak Prescott #4 of the Dallas Cowboys throws a pass under pressure from safety Budda Baker #36 of the Arizona Cardinals during the second half of the NFL game at the University of Phoenix Stadium on September 25, 2017 in Glendale, Arizona. Jennifer Stewart/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Dallas Cowboys idegenben győzte le 28-17-re az Arizona Cardinalst. A sikerhez a legtöbbet a Cowboys másodéves irányítója, a karrierje eddigi legjobb meccsét játszó Dak Prescott tette hozzá.

Az NFC két nagymenője egyaránt 1-1-es mérleggel vágott neki a hétfő esti rangadónak az Atlanta új szuperstadionjában, a Mercedes-Benz Arénában. Az első negyedben az Arizona, míg a másodikban a Dallas ért el egy-egy touchdown és jutalomrúgás révén hét pontot, míg a harmadik negyedben mindketten tudták hozni a hét pontot.

A mérkőzés összefoglalója:

Az utolsó 15 perc azonban egyértelműen a Cowboysé volt, a vendégek ezt a játékrészt 14-3-ra nyerték. Az NFL honlapjának szakírói szerint a Dallas másodéves irányítója, Dak Prescott pályafutása eddigi legkomplexebb meccsét játszotta: kiosztott két TD-passzt, maga is futott egyet, és ugyan csak 18 passza volt, abból viszont 13 célba ért, amivel 183 yardot haladt a csapat. Ráadásul egyszer sem adta el a labdát.

Prescott akrobatikus futott TD-je: