Vágólapra másolva!
Fantasztikus meglepetés érte a katonafeleség Sarah Villegast, amikor a Colorado Avalanche-Los Angeles Kings mérkőzésen meglepte rég nem látott férje azzal, hogy hamarabb tért haza az afganisztáni szolgálatáról.

Az Egyesült Államokban hatalmas tisztelet övezi a katonákat, és ennek a sporteseményeken is van nyoma. Rengeteg meccsen köszöntik azokat, akik itt-ott szolgáltak, de már a rokonságot is megünneplik. Ez történt a Colorado Avalanche - Los Angeles Kings hokimeccsen is, amikor a második harmad egyik játékmegszakításakor Sarah Villegas és kisfia, Sebastian került középpontba. A szpíker elmondta, hogy Sarah férje, Taylor Villegas őrmester éppen Afganisztánban teljesít szolgálatot. A pár öt évvel korábban házasodott össze, Taylor pedig tíz éve tagja a hadseregnek és ez a harmadik külföldi missziója.

Mindketten hatalmas Avalanche-drukkerek, első évfordulójukat is a Pepsi Centerben ünnepelték.

Az őrmester az eredeti tervek szerint februárban tért volna vissza Afganisztánból, de hamarabb elengedték, ezt azonban titokban tartotta, szerette volna meglepni kedvesét, és ez tökéletesen sikerült. Amikor a szpíker végzett a bemutatással, még egy dolgot kért Sarahtól: lépjen ki a folyosóra és nézzen fel a lépcsők tetejére, ugyanis ott állt férje egy csokor virággal.

Az megható jelenetsort itt nézhetik meg.

A család örömét a csapat tette teljessé, ugyanis a Colorado 7-1-re győzött.