Neymar betekerte a kétszázadikat

VB esélyek, brazil válogatott, Neymar, Paulinho és Fred
Brazil's midfielder Paulinho (2-L) celebrates with teammates Neymar (L) an Fred after scoring against Uruguay during their FIFA Confederations Cup Brazil 2013 semifinal football match, at the Mineirao Stadium in Belo Horizonte on June 26, 2013. AFP PHOTO / DANIEL GARCIA
Vágólapra másolva!
Brazília simán legyőzte Panamát a jövő csütörtökön kezdődő világbajnokság előtti felkészülési mérkőzésen. A 4-0-s győzelem alaphangját Neymar adta meg, gyönyörű szabadrúgása a 200. gólja volt, és még belefért egy sarkazós gólpassz is. 
Vágólapra másolva!

Luiz Felipe Scolari úgy tűnik, a felállást változtatja, a nevek jobbára állandóak a brazil válogatottnál. Julio Cesar helye annak ellenére atombiztos a kezdőben, hogy a szurkolói szavazáson rommá verte két hazai bajnokságban védő kapus, a védelem két szélén Marcelo és Dani Alves helye sem kérdéses, középen pedig David Luiz párja Thiago Silva lesz, bár Panama ellen a müncheni Dante foglalta el a helyét.

A középpálya már érdekesebb, várhatóan Luis Gustavo és Ramieres lesz a két védekező középpályás, előttük Hulk, Oscar és Neymar játszik, a center pedig Fred lesz. A brazilok remekül játszottak, lőhettek volna még egy fél tucat gólt, de Panama ellen nehéz lemérni, hol tart a csapat.

Eredmények:
Brazília-Panama 4-0 (2-0)
Görögország-Nigéria 0-0
Bosznia-Hercegovina - Mexikó 1-0 (1-0)
Svájc-Peru 2-0 (0-0