Új vb-gólrekord született

Események

Vágólapra másolva!
A Barcelonát nem érdekli, mit csinált Suárez, akarja a csatárt! Újabb edző mondott le csapata kiesése után, ezúttal Alberto Zaccheroni lépett le idő előtt, miután Japán nem tudott továbbjutni a csoportjából. Új vb-gólrekord született a csoportkörben, egy amerikai férfidrukker örömében megfogta egy női fanatikus mellét. A csütörtöki vb-hírek egy helyen.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül47 bejegyzés
10:00
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Sakhót is eltilthatják

Ecuador szövetségi kapitánya, Reinaldo Rueda azt szeretné, ha a videófelvételek alapján eltiltanák Mamadou Sakhót, aki az Ecuador-Franciaország mérkőzés elején egy szögletnél csúnyán lekönyökölte Oswaldo Mindát. "Szégyenletes tett volt, remélem, a fegyelmi bizottság kellő határozottsággal lép majd fel - mondta Rueda. Van némi igaza. Itt a GIF az esetről

 

10:04
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

A Barca nem moralizál

A katalánokat nem érdekli, kit és hányszor harap meg Suárez, ők csak a jó csatárt látják benne. A goal.com értesülései szerint a katalánok továbbra sem tettek le róla, hogy megvásárolják a Liverpool csatárát. A hírek szerint a nagyjából 80 millió fontot megmozgató transzferbe bevonnák a chilei Alexis Sánchezt is.

Luis Suárez védőfelszerelésben Forrás: Origo

10:10
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Újabb fej a porban

A japán szövetségi kapitány, Alberto Zaccheroni is lemondott posztjáról, miután Ázsia bajnoka nem tudott továbbjutni a csoportjából. Japán 2-1-re kapott ki Elefántcsontparttól, 0-0-ra végzett Görögországgal, és bár megvolt az esélye a továbbjutásra az utolsó meccsen, 4-1-re kikapott a már továbbjutott Kolumbiától. "Bíztunk benne, hogy sikerül továbbjutnunk, de nem sikerült, amiért nagyon csalódott vagyok. Több volt bennünk. Négy év után elhagyom a japán válogatottat, remélem, az utódom még erősebb csapattá teszi Japánt."

Ők is sajnálják Zaccheroni lemondását Forrás: AFP/Javier Soriano

10:19
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Capello elégedett az oroszokkal

Fabio Capello azt nyilatkozta, az orosz válogatott sokkal erősebb most, mint az utóbbi években, "pedig 12 éve nem szerepelt világbajnokságon, és így nagyon nehéz fejlődnie.". Az olasz szakember kiemelte, Guus Hiddink vezetésével Oroszország Szlovénia ellen bukott el a legutóbbi vb-playoffban. 

Az oroszoknak még van esélyük továbbjutni, de már nem a saját kezükben van a sorsuk. Algéria ellen annyi biztos, hogy győzniük kell, és Capello szerint az oroszok "mint mindig, most is támadó felfogásban lépünk pályára"

10:22
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Deschamps továbbra is vidám

Didier Deschamp azt nyilatkozta az Ecuador elleni döntetlen után, "több kell ahhoz, hogy elrontsa az örömömet, mint egy ilyen döntetlen. Rengeteg helyzetünk volt, de sajnos nem jött össze a gól. Tudom, sokan csalódottak, de nem nyerhetünk meg minden meccset 3-0-ra." 

Franciaország gyenge játékkal 0-0-ra végzett az emberhátrányban is remekül játszó Ecuadorral. 

10:48
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Klonaldo, a gólkirály

Csodálatos dolog az Internet.

11:03
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Suárezezés az új dili

A brazilok edzésén Fred próbál felnőni az uruguayi csatárhoz.

11:54
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Besicért beszáll a Valencia is

Az nso.hu úgy tudja, a Celta Vigo mellett a Valencia is érdeklődik a Ferencváros játékosa, Muhamed Besic iránt. A sportnapilap hozzáteszi, a Valenciának sem lesz könnyű dolga, mert a vébén berobbanó védőnek alaposan megkéri majd az árát a Fradi. 

11:59
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Klinsi megszólítja egész Amerikát

Jürgen Klinsmann, az Egyesült Államok válogatottjának edzője a csapat Twitter oldalán írásbeli igazolást ad minden munkahelyről kimaradó amerikainak a továbbjutásról döntő, Ghána elleni meccs idejére. Jópofa.

12:01
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Suárez update

A FIFA Fegyelmi Bizottsága egész éjszaka tárgyalta Luis Suárez esetét, de nem sikerült döntésre jutniuk. Állítólag ma folytatódik a tárgyalás, és délutánra meghozzák a döntésüket. Sok mindent hallani, az angol lapok kétéves eltiltást emlegettek, de az is lehet, hogy Chiellininek lesz igaza, és a FIFA nem tiltja el a nézettséget generáló nagy sztárok egyik legellentmondásosabb figuráját. 

12:31
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Ronaldinho Egyiptomba igazol

A világbajnok és Bajnokok Ligája-győztes brazil zseni a Zamalek hívására mondott igent. Új klubját 103 éve alapították, hazai meccseit a 75 000 nézőt befogadó kairói Nemzeti Stadionban játssza. Az átigazolási hírt a klub elnöke, Mortada Mansour jelentette be az Egyiptomi Televízióban.

12:31
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Sajnos nem, Fer

Térdsérülés miatt nem lép pályára a Mexikó elleni vasárnapi nyolcaddöntőn Leroy Fer, a brazíliai világbajnokságon szereplő holland labdarúgó-válogatott középpályása. A B csoport élén végzett együttes szerdán hivatalosan megerősítette, hogy a Chile elleni 2-0-ra megnyert mérkőzésen csereként beállva gólt szerző Fer a keddi edzésen megsérült, és orvosi vizsgálatokon vett részt. A 24 éves, hétszeres válogatott középpályás a Mexikó elleni mérkőzésről biztosan hiányozni fog, de a holland együttes továbbjutása esetén a negyeddöntőbeli szereplése is kérdéses.

12:37
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Del Bosque 2016-ig marad

A spanyol kapitány nem mond le, a franciaországi Európa-bajnokságig végzi a munkáját. A hírt a spanyol AS közölte, Del Bosque-ról kiderül, hogy nemet mondott egy jól fizető japán ajánlatra.

12:37
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Babatundét műteni kell

Műteni kell Michael Babatundének, a brazíliai világbajnokságon szereplő nigériai labdarúgó-válogatott csatárának törött karját. A 21 éves támadó az Argentína ellen 3-2-re elvesztett szerdai mérkőzésen sérült meg, amikor saját csapattársa erős lövése akadt el rajta szerencsétlenül, és le is kellett cserélni a 65. percben.

A nigériai szövetségi kapitány, Stephen Keshi a mérkőzés után elmondta, kétséges, hogy a hétszeres válogatott támadó pályára léphet-e még a tornán. "Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, egyelőre nem túl jól" - mondta az 52 esztendős szakember.

Nigéria a második helyen jutott tovább csoportjából a nyolcaddöntőbe, ahol majd Franciaország ellen játszik hétfőn.

12:45
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Boldog szülinapot, Paolo Maldini!

46 éves lett a Milan legendája, a vb és Eb allstar-csapatok "állandó" tagja. Maldini világbajnoki ezüst,- és bronzérmes, Eb-döntős, ötször nyert BEK/BL-t. 

13:06
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Bento sohasem mond le

Akkor sem mond le posztjáról Paulo Bento, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, ha csapata nem jut be a nyolcaddöntőbe a brazíliai világbajnokságon. A szakvezető jelezte a Ghána elleni utolsó, csütörtöki csoportmérkőzés előtt: a szövetséggel még áprilisban kötött megállapodása értelmében a 2016-os Európa-bajnokságra is vezeti majd az együttest.

"Nem mondok le, bármi lesz a vb-n. Ghána ellen megpróbálunk a lehető legjobban játszani, aztán meglátjuk, mi lesz" - fogalmazott. A továbbjutás sorsa nem a portugálok kezében van, ugyanis ha a német és az amerikai válogatott döntetlent játszik egymással, akkor ők és a ghánaiak is biztosan kiesnek.

13:36
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Már FIFA-pénz is Ghánánál?

Idő előtt kikérte a brazíliai világbajnokságon való szereplésért járó pénzdíjat a ghánai szövetség a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől. A csoportkörben búcsúzó csapatok 8 millió dollárt (mintegy 1,8 milliárd forintot) kapnak a FIFA-tól, ezeket az összegeket a többi pénzdíjjal együtt elvileg a torna után utalják.

13:45
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Suárez már soha nem változik meg

Korábbi liverpooli csapattársa, Jamie Carragher szerint Luis Suárezt el kell fogadnunk olyannak amilyen. Egy vébé végéig vagy egy teljes naptári évre szóló eltiltás jogos lenne Suárez esetében - mondta a Daily Mailnek Carragher.

14:00
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Balotelli előbb bizonyítson!

Demetrio Albertini találta meg a kegyvesztett csatárt. A korábbi Milan és válogatott középpályás a gazzetta.it-nek mondta el a véleményét. Ha bizonyítja, hogy méltó a válogatottságra, akkor biztos, hogy megkapja a meghívót az új szövetségi kapitánytól - nyilatkozta Albertini. 

14:12
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Cannavarót érdekli az olasz meló

A 2006-os világbajnok és aranylabdás védő, Fabio Cannavaro az ITV-nek mondta el, hogy kielégítené a szakmai kíváncsiságát az olasz szövetségi kapitányi pozíció. Készen állok a feladatra, de nem tudom, hogy alakul, ki lesz a szövetség új elnöke..." - jelentette ki Cannavaro.

14:23
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Rooney csapatkapitány?

Alan Shearer szerint jó ötlet. Ha Gerrard visszavonul a válogatottságtól, akkor Rooney lehet Anglia új csapatkapitánya - mondja Shearer a BBC-nek.

14:36
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Ezért bukott meg Prandelli

A Gazzetta dello Sport szerint a juvés különítmény és De Rossi kifogásolta Cassano és Balotelli szerepeltetését. Prandelli ezt úgy értelmezte, hogy nem rendelkezik elég legitimációval ahhoz, hogy kapitány maradjon.

15:06
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Botrány a ghánai keretben

Hazaküldték Boatenget és Muntarit. Pár napja a két játékos összeverekedett, de lehetséges forgatókönyv, hogy Muntari inzultálta az egyik csapatvezetőt - olvastuk az express.co.uk oldalon.

15:21
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Neymar alsógatyája miatt nyomoz a FIFA

A szponzorok sérelmezték, hogy a Mexikó elleni csoportmeccsen flangált Neymar olyan alsónadrágban, ami elfogadhatalan. A FIFA elszántan nyomoz az ügyben. Az alsógatya-botrány nem idegen a futallban: Nicklas Bendtnert a 2012-es Eb-n büntettek százezer euróra, korábban Neymarnak is volt tiltott alsógatya-ügye a Bajnokok Ligájában. 

15:53
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Guardiola megnézte Messit

A Barca korábbi edzője a helyszínen látta az Argentína-Nigéria csoportmeccset. Két volt tanítványa, Mascherano és Messi is játszott a meccsen. Mascherano karrierje legjobb edzőjének nevezte Guardiolát, Messi "egyszerűen" örült, hogy a korábbi mester kint volt a szerdai csoportmeccsen.

16:04
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Így búcsúzott Pirlo Prandellitől

A leköszönő szövetségi kapitány és a válogatottságtól búcsúzó olasz középpályás megható ölelése a reptéren. Talán klubszinten összefutnak még a Juvénál. Ki tudja...

16:27
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Klinsi, go home!

A Hamburger Morgenpost címlapján "kedveskedik" az USA német kapitányának, Jürgen Klinsmannak. A "Klinsi, menj haza!" cím azt sejteti, hogy a ma esti Németország-USA csoportmeccsen a német közvélemény nics tekintettel a korábbi világbajnok játékosára.  

17:02
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Ezért lő ekkorát Shaqiri!

Már a Twitteren hódít a kép Xherdan Shaqiri vádlijáról. Talán a Honduras elleni bombája sem a véletlen műve volt.

17:12
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Neymar folyamatosan dekázik

A brazilok edzésén trükközött a vébé brazil sztárja. A gazzetta.it összefoglalta a lényeget. Íme!

17:17
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Folytatná a világbajnok

Korábban bejelentette, hogy a világbajnokság után búcsúzik a válogatottságtól. A mai napon ugyanakkor jelezte, hogy ha Prandelli utódja számít rá, akkor vállalja a további szereplést - írják az olasz szaklapok. 

17:53
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Courtois-parádé az edzésen

A belga válogatott kapusa folyamatosan hozza a csúcsformát. Edzés, meccs, neki teljesen mindegy. Itt a bizonyíték!

18:09
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Megvan Suárez büntetése

A Giorgio Chiellinit megharapó uruguay-i csatárt négy hónapig mindennemű sporttevékenységtől eltiltották, ráadásul 9 válogatott mérkőzésen nem léphet pályára. Luis Suárez 100.000 svájci frank büntetést is kapott a FIFA-tól. Egy biztos: az idei vébén már nem látjuk őt játszani.

19:32
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Agüerónak ennyi volt

Argentin sajtóértesülések szerint izomszakadás miatt már nem léphet pályára a brazíliai világbajnokságon Sergio Agüero, az argentin válogatott támadója. A 26 éves csatárt a Nigéria elleni mérkőzés 38. percében le kellett cseréln, és csütörtökön pedig több argentin lap arról számolt be, hogy izomszakadást szenvedett, így számára véget ért a vb. Argentína megnyerte az F csoportot, kedden Svájccal találkozik a nyolcaddöntőben.

19:54
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Barátok egy életre

A ghánai válogatottól elzavart Kevin-Prince Boateng egy olyan képet tett ki a Twitter-oldalára, amelyen Sulley Muntarival ölelgetik egymást, aki szintén kikerült a keretből. A kép szövege azt jelenti, hogy barátok egy életre.

20:24
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

A MU új igazolása

A Manchester United négy évre leigazolta Ander Herrerát az Athletic Bilbaótól. A 24 éves védekező középpályás lett az új edző, Louis van Gaal első igazolása.

20:28
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Úgy bánnak vele, mint egy bűnözővel

"A legsúlyosabb büntetés" - reagált az uruguayi újság, az Ovacion Luis Suárez büntetésére. "Úgy bánnak vele, mint egy bűnözővel" - írta a twitteren az El País című spanyol lap egyik újságírója.

Az ország futballszövetsége hivatalosan egyelőre nem reagált, de helyi médiainformációk szerint fellebbezni fog az ítélet ellen. A Liverpool még nem kommentálta játékosa eltiltását.

20:44
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Íme, Ronaldo új frizurája

Forrás: AFP/Carl De Souza

20:58
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Van Persie és a brazil legenda

A hollandok csatára, Robin van Persie a brazilok legendás irányítójával, Zicóval fotózkodott. Zico 48 góljával a brazil válogatott történetének negyedik legjobb góllövője, és három vébén szerepelt a csapattal: az 1978-ason, a 82-esen és a 86-oson.

21:45
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Obama jól drukkolt

Az amerikai elnök, Barack Obama is követte az amerikai válogatott németek elleni meccsét. Bár az USA 1-0-ra kikapott, így is továbbjutott.

22:34
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Uruguayi a legdrágább

Azzal, hogy a portugál válogatott kiesett, az uruguayi Edinson Cavani maradt a vébé legdrágább játékosa, akiért a PSG 55 millió fontot fizetett a Napolinak.

22:41
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Csak a németek és a hollandok

Azon válogatottak közül, akik legalább tíz vébén szerepeltek csak a német és a holland csapat jutott túl mindig az első körből.

22:49
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Ők passzolták a legtöbbet eddig

A német Toni Kroos áll az élen (290), mögötte csapattársa, Philipp Lahm (280) és az argentin Javier Mascherano (280) következik.

22:51
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Új rekord a csoportkörben

Eddig 129 gól volt a legtöbb, amit a csapatok a csoportkör alatt termeltek egy vébén. Ezt már sikerült felülmúlni, mert a brazil vébén jelenleg 133 gólnál jár a számláló, és két meccs még hátra van.

23:18
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Suárez hazautazik

Még csütörtökön hazautazik Uruguayba Luis Suárez, akit a világbajnokságok történetének legsúlyosabb büntetésével sújtott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), mivel az olaszok elleni csoportmérkőzésen beleharapott Giorgio Chiellinibe.

Az uruguayiak többsége dühös a kilencmeccses, illetve négy hónapos eltiltás miatt, a hírek szerint a válogatott elsőszámú csatárát a történtek ellenére meleg fogadtatásban részesítik majd a főváros, Montevideo központjában.

A Subrayado nevű tv-csatorna szerint az FC Liverpool 27 éves támadója a családjával utazik haza Brazíliából a szomszédos Uruguayba.A FIFA korábban úgy döntött, hogy a harapásért kilenc mérkőzésre és mindennemű futballal kapcsolatos tevékenységtől négy hónapra eltiltja Luis Suárezt. A csatár emellett 100 ezer svájci frankos (25,2 millió forint) bírságot is kapott.

A büntetéssel Suárez számára véget ért a vb, busás bevételt hozó reklámszerződései pedig igencsak veszélybe kerültek. Uruguay Kolumbiával játszik majd szombaton a torna nyolcaddöntőjében.

23:30
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Mit keres az amerikai kapus a tarkón?

"Milyen frizurát vágjak?"
"Elöl mindegy, hátulra pedig mehetne Tim Howard portréja."

23:59
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Örömében megfogta a szurkolónő mellét

Így örült két amerikai drukker a Klinsmann-csapat továbbjutásának.

00:15
június 26, 2014
Vágólapra másolva!

Vége

Köszönjük a figyelmet, gyorshíreinkkel legközelebb holnap találkozhat.