Harry Kane duplája lenyomta Harry herceg esküvőjét

Harry Kane, angol válogatott
Nagy-Britanniában többen nézték az angolok vb-meccsét, mint a hercegi esküvőt
Vágólapra másolva!
Nagy-Britanniában többen nézték a televízióban a hétfői Anglia-Tunézia világbajnoki labdarúgó-mérkőzést, mint május közepén Harry herceg esküvőjét.
Vágólapra másolva!

A BBC keddi közleménye szerint az angolok 2-1-es sikerét 18,3 millióan látták. Ezzel Nagy-Britanniában megdőlt az idei televíziós nézettségi csúcs, melyet eddig Harry herceg és Meghan Markle május 19-i esküvője tartott.

További körülbelül hárommillió érdeklődő az internetes élő közvetítés, vagy az okostelefonos alkalmazás segítségével kísérte figyelemmel a duplázó Harry Kane és társai produkcióját.

Nagy-Britanniában többen nézték az angolok vb-meccsét, mint a hercegi esküvőt Forrás: FIFA via Getty Images/2018 FIFA/Matthias Hangst - Fifa

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerint Oroszországban 18 millió nézője volt a torna nyitómeccsének, amelyen a hazaiak 5-0-ra legyőzték Szaúd-Arábiát, ráadásul ez az adat nem tartalmazza az internetes oldalakon és a nyilvános helyeken rögzített nézettséget.

A legnagyobb közönségarányt Izlandon regisztrálták, ahol a tévénézők 99,6 százaléka az Argentína ellen 1-1-re végződött csoportmeccset figyelte szombat délután.

Ezt a találkozót Kínában 44,74 millióan látták a képernyők előtt.