Meglátta az angol-belga kezdőit, és inkább vacsorázni ment a focista

fbl Horizontal
Chelsea's Spanish midfielder Cesc Fabregas reacts to their victory on the final whistle in the English FA Cup final football match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London on May 19, 2018. Chelsea won the game 1-0. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A Chelsea középpályásának, Cesc Fábregasnak a kedve is elment az Anglia-Belgium meccstől, mikor meglátta a kezdőcsapatokat.
Vágólapra másolva!

A jelenleg az angol BBC meghívott szakértőjeként dolgozó spanyol játékos közösségi oldalán fejezte ki nemtetszését. "Nagyon vártam ezt a meccset. De már nem... Nyilvánvalóan nem érdekli egyiket sem, hogy az első vagy a második helyen végez. Megyek, megvacsorázok inkább."

A két kezdő ITT.

Ezek szerint Fábregas nem olvassa az Origo sportrovatát, mert mi előre szóltunk, hogy ez lesz. Mindkét válogatott szerette volna elkerülni a csoportelsőséget, hiszen így megúszták volna, hogy a negyeddöntőben Brazíliával játszanak. Erről az egészről csak Adnan Januzajnak nem szóltak, aki az 51. percben ezzel a bombagóllal megnyerte a meccset a belgáknak:

Az angolok tehát megúszták, a nyolcaddöntőben a kolumbiaiakkal játszanak, ha pedig legyőzik őket, akkor a legjobb nyolc között a Svédország-Svájc győztese lesz az ellenfelük.