Világbajnok szakértőkkel közvetíti a vizes vb-t az M4 Sport

duna aréna úszó vb 2017 átadás Fürjes Balázs; Hosszú Katinka; Cseh László; Gyurta Dániel
Budapest, 2017. február 21. Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó (k), Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó (b), Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó a Duna Arénában, a nyári vizes világbajnokság központi létesítményében a helyszínbejárás napján, 2017. február 21-én. Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos ezen a napon bejelentette, hogy a szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a létesítmény. Július 14. és 30. között Budapesten és Balatonfüreden rendezik meg a világbajnokságot. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Az esemény rangjának megfelelően olimpiai és világbajnok szakértőkkel megerősített közvetítői stábbal készül a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a budapesti vizes világbajnokságra.
Vágólapra másolva!

A Duna Arénában csütörtökön tartott sajtótájékoztatón Héder Barna csatornaigazgató elmondta "a közvetítés szempontjából talán az egyik legnagyobb, ami az erőfeszítéseinket illetően csak az olimpiához hasonlatos".

Világbajnokokkal közvetíti az úszó vb-t az M4 Sport Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Az M4 Sport nem dedikált világbajnoki csatorn lesz, de minden, magyar szempontból fontos történés ezen a csatornán lesz látható élőben. "Lesz körkapcsolás is, amikor párhuzamosan magyarok versenyeznek" - mondta Székely Dávid az M4 Sport vezetőszerkesztője, aki a nyíltvízi úszást közvetíti majd.

A kommentátorok között lesz még Vásárhelyi Tamás (műugrás) Török Olivér (szinkronúszás), Knézy Jenő (úszás) és Hajdú B. István, akinek munkáját Rédei Katalin világbajnoki vízilabdázó és Madaras Norbert felváltva segíti.