Miért utálják a nők, ha fel akarják szedni őket?

Vágólapra másolva!
A férfiak többsége értetlenkedve áll, ha egy általa kiválasztott és megkörnyékezett nő kikosarazza. Nem tudják mire vélni a visszautasítást, hiszen számukra a rövidebb szoknya és egy erotikus csípőcsavarás már felkérés keringőre. Hogy elkerüljék a kínos szituációkat, összegyűjtöttük a félreérthető helyzeteket, s emellett gyakorlati tanácsokat is adunk.
Vágólapra másolva!

Jogos a kérdés, miszerint ha a nők utálják, ha megkörnyékezik őket, mégis hogyan szedjék fel őket a férfiak. A pasik azt hiszik, hogy ha egy nő miniszoknyát és spagetti-pántos topot hord, átszellemülten és szexisen táncol, netán az ajkát is többször megnedvesíti, az felhívás keringőre, pedig lehetséges, hogy csak és kizárólag saját maga miatt viseli és teszi ezeket a dolgokat.

Hogy jobban megértsük a miértet, nézzük meg részletesen, miért utálhatja egy nő, ha fel akarják szedni.

Mert a saját baráti társaságával akar szórakozni

Akárcsak a férfiak, akik szintén a haverokkal szeretnek bulizni, a nők is imádnak eljárni a barátnőikkel, hogy egy jó kis "csaj-bulit" csapjanak a városban. Szeretik elegyíteni a "fiúk beetetése" és a "nekünk nincs szükségünk pasikra" viselkedési módokat. Amikor a barátnőkkel táncolnak, arra játszanak, hogy felkeltsék a férfiak figyelmét, de főleg azért, hogy bebizonyítsák saját maguknak, hogy nincs szükségük férfiakra ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Csak azt akarják, hogy el tudják engedni magukat a barátnőkkel, úgy, hogy most a változatosság kedvéért ne a fickókkal foglalkozzanak. És mit tehetnek a férfiak, amikor egy nő nem akarja, hogy zavarják? Tudja meg, mikor szerezheti meg.

Mert nem most jött le a falvédőről

Még akkor is, ha inkább ártatlan kislánynak tűnik, valószínűleg számtalanszor próbálták már leszólítani. Vagyis nem idegen számára az olyan kérdés, mint a "Nem találkoztunk mi már valahol?", a "Gyakran jársz ide?" vagy a "Meghívhatlak egy italra?" És még ha egy férfi azt is hiszi, hogy neki van a legjobb szövege a hódításhoz, akkor sem biztos, hogy sikerrel jár. Habár úgy tűnik, hízeleg a nőknek, ha a férfiak nyálcsorgatva próbálják megszerezni őket, egy idő után egyenesen unalmassá válhat. Ha egy nő számára előre kiszámítható a szöveg, akkor a leginkább úgy lehet meglepni, ha a férfi valami nagyon eredetit (és nem vulgárisat!) mond, megnevettetve a nőt.

Mert tudja, hogy mi jön később

Azért most bevallhatják a férfiak, hogy amikor felszednek egy nőt, nem egy magasröptű, intellektuális párbeszédre vannak ráhangolva. A nők igenis tudják, hogy a "Mivel foglalkozol?" kérdés nem a munkahelyét, elhivatottságát veszi górcső alá, és a "Szoktál-e teniszezni?" sem arra utal, hogy a pasi egy újabb barátot akar magának. S hogy mit tegyenek ehelyett a férfiak? Egyszerűen csak ne próbálják magukat halálosan komolynak feltüntetni.

Mert az adott este már nem az első férfi próbálkozik

Teljesen mindegy, hogy a korábban próbálkozó pasik közönségesek voltak vagy egyszerűen csak csúnyák, ha már korábban megjárta az illető hölgy - és nem akar szóba állni egyetlen férfival sem, akik az adott szórakozóhelyen vannak -, az egyetlen jó tanács annak, aki mégis megpróbálná felszedni: ne legyen kiszámítható!

Ilyenkor szembe kell szállni a beidegződésekkel és saját, egyedi módon kell közelíteni a hölgy felé. A kulcs: úgy viselkedni, mintha nem is akarná felszedni. El kell felejteni a célt, mert másképp nem működik.