Beckhamék műlábhoz segítettek egy lányt

Vágólapra másolva!
Victoria és David Beckham hatezer font értékű adománnyal segített egy tizenhét éves lányt.
Vágólapra másolva!

A Nottinghamben élő Lisa Brown súlyos agyhártya-gyulladáson esett át, melynek következtében két nappal a betegség megjelenése után amputálni kellett mindkét lábát.

Lisa a gimnázium mellett, ahol kitűnő tanuló volt, félállásban egy kutyafodrászatban dolgozott. Főnöke küldött egy levelet a házaspárnak a lány műtétje után, megírva a történteket. Egy dedikált fényképet, vagy pár biztató sort szeretett volna kapni Lisa kedvenceitől, hogy kicsit felvidítsa.

A Beckham házaspár azonban nem elégedett meg egy autogramkártya küldésével, hanem felajánlotta segítségét: hatezer fonttal járultak hozzá Lisa Brown új műlábához. A lány teljesen megdöbbent a segítőkészségen, mint mondta, hihetetlen, hogy pont Beckhamék segítettek neki. Kisebb korában a Spice Girls és a Manchaster United poszterei voltak azok, amiktől látni sem lehet a szobájában a tapétát.

Online David Beckham magazinhttp://www.beckham-magazine.com/

David Beckham az eset kapcsán elmondta, naponta többezer levelet kapnak, és közte számos segítségkérést. A Lisáról szóló levél olvastán érezték azt, mindenképpen tenniük kell valamit, és nagyon boldogok, hogy abban a helyzetben vannak, hogy segíthetnek. Nagy-Britannia legfelkapottabb, divatmániájáról és exkluzív életmódjáról híres házaspárja most megmutatta, jótékony célokra is tudnak költeni vagyonukból.