Liz Hurley dupla esküvője

Vágólapra másolva!
Hugh Grant egykori barátnője, akit Steve Bing cserbenhagyott, amint kiderült, hogy gyereket vár tőle, most hagyományos indiai, és tradicionális brit esküvőre készül szerelmével, Arun Nair üzletemberrel. A brit modell úgy tervezi, hogy a bombayi ceremónián vörös szárit, a londoni szertartáson pedig fehér ruhát visel majd.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTILiz Hurley hányattatásai úgy tűnik, végéhez értek. A színésznő hamarosan férjhez megy szerelméhez, a félig indiai származású Arun Nair üzletemberhez, akit azután ismerte meg, hogy súlyos csalódás érte egy korábbi kapcsolatban: Steve Bing üzletember azonnal elhagyta, amint kiderült, hogy a modell gyereket vár tőle.

Nair igazi úriembernek mutatkozik: miután sikerült elválnia előző feleségétől, kétszer is oltár elé vezeti Hurley-t. Az első ceremóniát Bombayben tartják, Nair családja jelenlétében, az indiai hagyományoknak megfelelően. Hurley már azt is elhatározta, hogy vőlegénye kedvéért vörös száriba bújik, így fejezve ki iránta, és a vallása iránt való tiszteletét. A ruhát egyik legjobb barátnője, Donatella Versace tervezi, aki állítja: nem mindennapi látvány tárul majd a násznép szeme elé.

A másik szertartást Nagy-Britanniában rendezik, a pár barátai körében. Itt Hurley - az európai tradícióknak megfelelően - fehérbe öltözik, szintén Donatella Versace elképzeléseinek megvalósulásában.