Lazacos szendvics és dobozos kóla fogadta Lázár Jánost a Mazsihisznél

Lázár János és a Mazsihisz vezetőségének munkamegbeszélése
Lázár János és a Mazsihisz vezetőségének munkamegbeszélése
Vágólapra másolva!
Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert munkamegbeszélésen látta vendégül a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége kedden a Mazsihisz Síp utcai székházában. A megbeszélésen a kormány és a Mazsihisz folyamatban lévő közös ügyeiről tárgyaltak.
Vágólapra másolva!

A Mazsihisz részéről Heisler András elnök, Kunos Péter ügyvezető igazgató, valamint a júliusban megválasztott országos főrabbi, Frölich Róbert vett részt a megbeszélésen. Lázár János minisztert a tárgyalásra elkísérte Latorcai Csaba, kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkár, aki a kormány részéről a zsidó szervezetekkel való kapcsolattartásért felel. A minisztert az MTI-fotó tanúsága szerint normál és light dobozos kólával, és háromféle szendviccsel várták.

Lázár János és a Mazsihisz vezetőségének munkamegbeszélése Forrás: MTI/Illyés Tibor

A jobb oldali egyértelműen lazacos, a középsőt sajtosnak gondoljuk, a bal szélsőről azonban szerkesztőségen belül megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint libamáj kerülhetett a falatkára, más azonban inkább füstölt marhanyelvre gyanakszik. A salátalevél és a koktélparadicsom biztos.

A kínálat Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ön mit gondol?

Szavazzon!

Milyen feltét lehet a harmadik szendvicsen?