Szárnyas húsleves és kakaspörkölt lesz a menü

Vágólapra másolva!
Szárnyas húsleves és kakaspörkölt lesz a menü, és értékes nyereményekért folyik a verseny. Ragadja meg ön is a fakanalat – és a kakas nyakát!
Vágólapra másolva!

Egy egész napos programsorozattal várja a kicsiket és a nagyokat a Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál. A mulatozásról és a jó hangulatról a helyi folklór együttesek, mint a citerazenekar vagy a fúvószenekar gondoskodnak. Nemcsak a szórakozást szeretnék biztosítani, hanem a csapatok jókedvét és versenyszellemét is.

Még van ideje kideríteni, mi a jó kakaspörkölt titka Forrás: Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál‎

A mulatság és a zengő kacajok mellett, a résztvevőknek nem szabad megfeldkezniük a kakaskodásról, hiszen épp egy verseny kellős közepén lesznek.

A zsűri értékeli a pörkölteket, a szárnyas húsleveseket, a sátrak őszi dekorációját és a csapatok hangulatát is. A győztesek értékes ajándékokkal gazdagodnak.

Idén október 7-én veszi kezdetét a VIII. Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál. A helyi termelők, vállalkozók és baráti társaságokon túl már távolabbról is érkeznek vendégek, hogy belekóstolhassanak a fesztivál hangulatába. És persze a jó kakaspörköltbe.