Öt alakbarát recept Buday Pétertől

Buday Péter
Vágólapra másolva!
Noha a karácsony a finom falatokról és a mámoros italok kavalkádjáról szól, az ünnepi asztalra is kerülhetnek egészséges, alakbarát fogások. A LifeTv séfje, Buday Péter meg is mutatja, hogyan.
Vágólapra másolva!

Vannak olyan tipikus ünnepi ételek és sütemények, amelyek nem hiányozhatnak a repertoárunkból. Ilyen a halászlé, a töltött káposzta, a húsleves, a bejgli vagy a mézeskalács. Buday Péter ezúttal a hagyományos ízeket egy picit átalakítja, és olyan menüt állít össze az ünnepi asztalra, ami nemcsak finom, hanem alakbarát is.

Buday Péter, a LifeTv séfje Forrás: Szabó Balázs/Life.hu

Tartsanak tehát Buday Péterrel december 23-án 16 órakor, és főzzenek valami különlegeset! A Keverd újra, Buday! az ízletes, változatos, laktató és pénztárcakímélő ételekről szól. A karácsonyi extra hosszú adásban megnézhetik, hogyan készül a mákos sütemény mézes krémes töklekvárral, a csokoládés-kakaós pite, a káposztás harcsapaprikás juhtúrós lepénnyel, a halászlé halgombóccal és a zelleres burgonyasaláta.

A rendhagyó ötven perces ünnepi kiadás ismétlését december 24-én 16:30-kor, december 30-án 10:30-kor és december 31-én 16:00-kor is megtekinthetik a LifeTv műsorán.

Készítse el Buday Péter káposztás harcsapaprikás recepjét! Lapozzon!