90. Oscar-gála: 24 karátos kaviár és csokoládéból készült Oscar-szobrok

2018.03.02. 16:29

Limitált kiadású, Los Angeles inspirálta pezsgővel és 24 karátos fogással ünnepelnek a sztárok az Oscar-gálán. Ezenfelül hétezer mini csokoládéból készült Oscar-szoborral és több mint kétezer macaronnal várják a híres-neves vendégeket.

Az Oscar-gála pezsgője idén is a Piper-Heidsieck lesz: limitált kiadású magnum palackjait a filmvilág aranykorának építészete ihlette. A ragyogó pálmamotívumot Los Angeles art deco épületei inspirálták, köztük a Crest Theatre, a Pantages vagy a Wiltern építészete. Az üveget a 90. Oscar alkalmából egy gravírozott felirat is díszíti.

Ezt eszik a sztárok: kattintson a képre a galériáért!Forrás: Antonio Diaz

A Piper legnépszerűbb pezsgője, a Cuvée Brut kíséri majd Wolfgang Puck, a gála sztárséfjének fogásait, köztük a jégbár kínálatát a

24 karátos arannyal díszített kaviár parfétól 

a királyrákon és a homáron keresztül az amerikai fésűkagylóig. Emellett puffasztott fekete rizsen tálalt miyazaki wagyu marha, fűszeres padlizsánnal és lime-szeletekkel ízesített taco, téli szarvasgomba tésztával és sajttal, illetve házi készítésű, spenótos campanelle tészta angol borsóval, hagymával és sült paradicsommal kerül majd a tányérokra.

Ami a desszerteket illeti, 2550 macaronnal, 7 000 mini csokoládé Oscar-szoborral, licsis, rózsás és málnás gyümölcstortával és egy különlegességgel nyűgözik le a vendégeket.

Az Oscar-gálát március 4-én, vasárnap éjjel rendezik meg a Dolby Színházban.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: