Kóstolókkal és bemutatókkal ünnepel a Magyar Ízek Vására

Vágólapra másolva!
Az első fecskékkel érkezik a Magyar Ízek Tavaszi Vására, ahol már a húsvétra készülhetnek a látogatók: a sonkától kezdve a pálinkáig mindent beszerezhetnek, ami fontos része az ünnepi asztalnak. Sőt, a gasztronómia kedvelői akár még a látványfőzésekbe is bekapcsolódhatnak.
Vágólapra másolva!

Jubileumi alkalmat ünnepel a Magyar Ízek Vására, ezért a szervezők még több ingyenes kóstolóval, gasztronómiai bemutatóval és programmal várják az érdeklődőket. A vásárra körülbelül 80 kistermelő érkezik több 1000 termékkel: finom friss sonkák, kolbászok, ízletes füstölt húsáruk, kézműves tejtermékek, sajtok, fűszerek, zöldségkrémek, gombakészítmények, zöldségek, lekvárok, édességek, bor-, sör- és pálinkakülönlegességek vonulnak fel a standokon.

Forrás: Magyar ízek Facebook

A Magyar Ízek Vására a sertéshúst népszerűsítő kampány következő állomása, amelyet az Agrármarketing Centrum indított: érdekes bemutatók, látványfőzések is várják a látogatókat,

amelyekbe bárki szabadon bekapcsolódhat.

A rendezvény szakemberei és szakértői emellett jó tanácsokkal látják el a látogatókat a sertéshúsról, szombaton pedig Antal Emese dietetikustól, a TÉT Platform szakmai vezetőjétől lehet kérdezni.

– foglalt össze néhány fontos tételt a szakember.

A 15. jubileum alkalmával mindezeken túl színes gyermekprogramok, gólyalábasok, bábszínház, zenés-táncos műsorok, kézműves foglalkozás várja a kisebbeket.

A Magyar Ízek Tavaszi Vásárát március 3-4-én rendezik meg a Várkert Bazárban.