Sörkülönlegességekkel vár a sörmajális

sör
Vágólapra másolva!
Hazai és nemzetközi kézműves sörökkel, kis-, illetve nagyüzemi különlegességekkel, ízekben, színekben és rendkívüli összetevőkben kimeríthetetlen variációkkal várja a látogatókat a sörfesztivál. Az esemény meglepetése az ISTER sör hivatalos debütálása lesz.
Vágólapra másolva!

Az idei Szentendrei Sörmajálison koncertek – köztük Kiscsillag, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Maszkura és a Tücsökraj, Blahalousiana, Fish! –, sörkülönlegességek, könnyűzenei tehetségkutató verseny, gasztronómiai élmények, gyermekprogramok és utcabál várja a látogatókat.

Forrás: shutterstock.com

A programok mellett hazai, illetve nemzetközi kézműves sörökkel, valamint kis- és nagyüzemi különlegességekkel várják az érdeklődőket a Dunakorzón és a Dumtsa Jenő utcában.

A Dunakorzón található Gasztroutcában kulináris élményekkel és különleges nagyüzemi sörökkel,

a Dumtsa Jenő utcában található Kézműves Sörkorzón pedig ízekben, színekben és különleges összetevőkben kimeríthetetlen variációkkal találkozhatnak a látogatók. Szintén a Kézműves Sörkorzón lesz

a szentendrei ISTER sör hivatalos debütálása is.

A Szentendrei Sörmajálist április 28. és május 1. között tartják Szentendrén, a Dunakorzón. A rendezvényen való részvétel ingyenes.